jednoslady
jednoslady
ostatnio jak bylem po motocykl w niemczech przytrafila mi sie taka sytuacja,gosc dal opis,zdjecie przebieg 54 tys km,jade pod hamburg wchodze do garazu ogladam sprzeta nie najgorszy stan za ta kase mysle.patrze na licznik a tu jest 54 tys.ale mil :mrgreen: wychodzi jakes 91 tys km mysle sobie 1000 cm3. hondy biore przy takiej pojemnosci drugie tyle natrzepac mozna pozdrawiam.
-
- Super Klubowicz
Popatrz po angielskich forach Polaków, często latają kontenery czy inne ciężarówki na pusto do PL i spokojnie można coś wsadzić. Ceny zdecydowanie atrakcyjne (w zeszłym roku jak orientowałem się w transporcie skutera z Londyny i okolic, to wychodziło mi kilkaset zł)eXecutorR pisze:a tu kolejny dział humor się szykuje?
Ja mam plan na wiosnę gdzieś do UK skoczyć po moto i się zastanawiam jak to przetransportować do PL. Ktoś ma jakieś doświadczenia?
Marcin
4WD + 1WD
4WD + 1WD
Chodzi mi o fora dla mieszkających w Anglii Polaków. Zerknij tez na Allegro- też sporo ogłoszeń widywałem w tej kwestii.
Moto z Anglii są tanie, ale...
Oprócz standardowych kwestii zwróć szczególna uwagę na wszędobylską korozję i generalnie stan pod plastikami. Jak wiadomo klimat mają jaki mają i i to jest zmora jednośladów z GB.
Ostatnio jak byłem na serwisie ze swoim mechanik opowiadał, że 90% jednośladów z GB to miny i straszny kibel (przynajmniej tych ściąganych przez handlarzy), właśnie głównie ze względy na korozję i nagminnie cofane liczniki.
Ale jeśli trafisz sam na coś ciekawego- tylko brać
Moto z Anglii są tanie, ale...
Oprócz standardowych kwestii zwróć szczególna uwagę na wszędobylską korozję i generalnie stan pod plastikami. Jak wiadomo klimat mają jaki mają i i to jest zmora jednośladów z GB.
Ostatnio jak byłem na serwisie ze swoim mechanik opowiadał, że 90% jednośladów z GB to miny i straszny kibel (przynajmniej tych ściąganych przez handlarzy), właśnie głównie ze względy na korozję i nagminnie cofane liczniki.
Ale jeśli trafisz sam na coś ciekawego- tylko brać
Marcin
4WD + 1WD
4WD + 1WD