A8 z Anglii z kierownicą po właściwej stronie?
-
- Super Klubowicz
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Z tego co wiem auta z kierownicą po lewej stronie zarejestrowane w Anglii muszą należeć pod Automobilklub czy cuś ichniego. Dochodzą do tego jakieś rocznie składki (parę osób z forum tam mieszka, więc pewnie wiedzą o co chodzi) W Polsce z zresztą także da się zarejestrować auto z kierownicą po prawej, ale trochę chodzenia, pism i $ to jednak jest.
Black Cars Matters
Chyba koledzy poszliście mocno na skróty...
przecież na samym początku opisu jak wół jest napisane, że auto jest zarejestrowane w Luksemburgu czyli żadna to Anglia tylko Europa Zachodnia więc i kierownica normalnie jak dla nas po lewej stronie ;-)
Na blachach także widać Luksemburg ;-)
przecież na samym początku opisu jak wół jest napisane, że auto jest zarejestrowane w Luksemburgu czyli żadna to Anglia tylko Europa Zachodnia więc i kierownica normalnie jak dla nas po lewej stronie ;-)
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2010, 20:07 przez FOSS, łącznie zmieniany 1 raz.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
-
- Forum Audi A8
W UK jest dołaldnie tak samo. Jest trochę aut z kierownicą po lewej stronie i są odpowiednio droższe od ty z kierownicą po "właściwej" stronie.tomek_m pisze:Nie wiem jak w angli ale w irlandi mozna bez problemu zarejestrowac auto z kierownica po lewej stronie,jedynie ubazpieczenie bedzie wyzsze ,polacy mieszkajacy w irl maja obowiazek przejestrowania swoich polskich aut
znowu nie przeczytałem opisu ale cena fajna, tylko patrząc realnie zapewne jakaś mina ;-)FOSS pisze:Chyba koledzy poszliście mocno na skróty...
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8