Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
Podziękowania dla Norberta - dzięki VIGO[/quote]
Jeździj jak najwięcej to będzie najlepsza forma podziękowania
Kule fajnie wyglądają na D3. dice111 zapodaj Nam jeszcze jakąś focie na zewnątrz pomieszczenia. Wypucuj brykę i strzel zdjęcie. Pozdrowionka z Zabrza
Jeździj jak najwięcej to będzie najlepsza forma podziękowania
Kule fajnie wyglądają na D3. dice111 zapodaj Nam jeszcze jakąś focie na zewnątrz pomieszczenia. Wypucuj brykę i strzel zdjęcie. Pozdrowionka z Zabrza
Rób w życiu to na co masz ochotę a żyć będziesz szczęśliwie ...
ahadam, z ciekawości pytam ...ile zapłaciłeś za konwerter ?
Poza tym wymieniłem czujnik poziomowania z przodu, skubaniec nagle wczoraj padł i prawie 70 euro kosztował. Wrzuciłem długo oczekiwane dystanse H&R 10mm na tył i oblepiłem przednie zaciski naklejkami (już widzę te komentarze) ...fotki wrzuciłem w swoim temacie.
Poza tym wymieniłem czujnik poziomowania z przodu, skubaniec nagle wczoraj padł i prawie 70 euro kosztował. Wrzuciłem długo oczekiwane dystanse H&R 10mm na tył i oblepiłem przednie zaciski naklejkami (już widzę te komentarze) ...fotki wrzuciłem w swoim temacie.
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Przez weekend brat bierze mi się za kompleksową polerkę, także pewnie potem będzie jakaś sesja.VIGO pisze:dice111 zapodaj Nam jeszcze jakąś focie na zewnątrz pomieszczenia. Wypucuj brykę i strzel zdjęcie. Pozdrowionka z Zabrza
No niestety, w porównaniu z Multispokami, gdzie wchodzą do środka i mają ranty ochronne tu jest na opak. Trzeba bardzo uważać, o wjeżdżaniu na krawężniki można zapomnieć.Apophis pisze:dice111, Jakies takie krawęznikowrażliwe te koła
Black Cars Matters
w końcu dorobiłem drugi kluczyk przy okazji wyszło, że chyba pompka się kończy bo kilkadziesiąt razy otworzyłem i zamknąłem auto aż przestała działać odpoczęła jakiś czas i zaczęła znowu ale widać, że jej czas się kończy czas na wymianę anteny i naprawę wiązki klapy
było: 80 b4 2.0
a8 d2 2.8 ack manual
jest: a8 d2 4.2 aqf manual
a8 d2 2.8 ack manual
jest: a8 d2 4.2 aqf manual
Sam sobie wystawiasz papier z opisem naprawy i pieczątkami?marekp750 pisze:Dzisiaj poszły nowe świece i pomiar ciśnienia sprężania.
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez FOSS, łącznie zmieniany 1 raz.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-