der beste A8 3.7 von danishow
- matrose1983
- Forum Audi A8
ernesto pisze:Taki efekt pragnę u siebie, co dawałeś ?
Założyłem nowe dystanse H&R, 10mm na stronęmatrose1983 pisze:dystanse jakies firmowe czy nie?
martin_rs4, specjalnie dla Ciebie zbiegłem na dół i cyknąłem dwie foty ale teraz widzę, że będę musiał zrobić jeszcze jedno ...z niższej perspektywy.
Co masz na myśli pisząc że z dystansem 20mm u Ciebie śmiesznie wyglądało ?
preston81, podanie samego ET nic nie da bo to jak felga będzie wystawać zależy w dużej mierze od jej szerokości
Moje ogumienie to 255/40 R19 na felgach 9,5J z ET 32 (z dystansem ET 22)
...hmm, nikt nic na temat naklejki? Chorzy czy co?
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez danishow, łącznie zmieniany 1 raz.
Daniel dzieki za foto
U ciebie to fajnie wyglada bo raz ze autko z tylu ci nizej siedzi niz mone a dwa to ze masz 9,5J felgi, wiec jest o 1cal wiejcej niz u mnie a to sporo.
Na moich 8,5J z dystansami +20mm wygladalo tak
Dlatego troche smiesznie to dla mnie wyglada
U ciebie to fajnie wyglada bo raz ze autko z tylu ci nizej siedzi niz mone a dwa to ze masz 9,5J felgi, wiec jest o 1cal wiejcej niz u mnie a to sporo.
Na moich 8,5J z dystansami +20mm wygladalo tak
Dlatego troche smiesznie to dla mnie wyglada
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez CINEK, łącznie zmieniany 1 raz.
to nie jest zwykły napęd...to
Spoko, spokomartin_rs4 pisze:Daniel dzieki za foto
Teraz wiem o co ci chodziło. Wcześniej na 8,5 calowych słoneczkach też u mnie tak trochę śmiesznie wyglądało, wąskie koła szeroko rozstawione. Teraz to zupełnie inna bajka, niby jeden cal i te same opony ale optycznie mega różnica ...do tego delikatny naciąg i dopasowanie do błotników
Poza tym zamontowałem długo oczekiwane z Polski aluminiowe wstawki na zegary ...matowe
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz