Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl części samochodowe mostostacja.pl

Kontakt do Administracji A8Team.PL

[D2 98 4.2PB/LPG ] Telepanie silnia na wolnych obrotach

Awatar użytkownika
CINEK
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: CINEK » 13 maja 2016, 22:58

Ja nie twierdze ze brc jest fee, bo mi ta instalka prawie 10lat śmigła i nadal smiga, ale sam przyznaj ze cenowo jest przepaść, niekoniecznie jakościowo. A skoro nie widać różnicy to po co przeplacac?
A propos pompy, kupil byś qap'a i bylo by ok :D...

Inaczej....jeśli mam iść do Aso po komplet wahaczy które kosztują 3500zl a kupić melye HD z 3 letnią gwarancja za 1800zl i jakościowo są równie dobre, to powiedz po co wydawać drugie tyle ? Żonie byś cos lepiej kupil a nie w A8 ladujesz <hehehe>
to nie jest zwykły napęd...to

Gość

Post autor: Gość » 13 maja 2016, 23:10

Żonie chce kupić A8 a ona dzis że się jej b7 podoba... :)

Marcin qupy nie bede kupował bo nie działa-nie wiem co masz w baku nie podesłałws fotek ale bez miski kosza to nie śśie do dna i tyle. I ja tak sie bawic nie bede. Nie twierdze że jakies tańsze cos jest be tylko że pozyje 3 lata nie 10 i się zesra więc reasumujac wydasz te same pieniądze tylko bedziesz cżesciej się z tym pierd.. :)

Wachacze...od 100tys km w zawiasie lemfordera wykichał sie tylko jeden wachacz górny ale że się posrała śruba to stopiłem drugi a z drugiej strony żeby wydobyc łozysko odciałem górne. Tak to by było ok. 100tys km na lemforderze :)

Awatar użytkownika
krzychu22.p1i
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: krzychu22.p1i » 14 maja 2016, 17:17

martin_rs4 pisze:jeśli mam iść do Aso po komplet wahaczy które kosztują 3500zl a kupić melye HD z 3 letnią gwarancja za 1800zl i jakościowo są równie dobre, to powiedz po co wydawać drugie tyle ?
Są jeszcze tańsze za jakoś ponad 700 i przy 20" żyją :d
Apophis pisze:100tys km na lemforderze :)
64-65tys miałem na MS, jeszcze by obleciało ale przód miałem mieć igła pod dobre opony 20" co by nie pocięło.

Awatar użytkownika
CINEK
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: CINEK » 14 maja 2016, 17:38

Kazdy robi wg wlasnego uznania, zasad i srodkow finansowych. Apo chce wydawac fortune ok ;) ja nie widze najmniejszego sensu jesli na MSach mozna zrobic 50-60tysi to za kwote lemfördera bede miec 4 takie komplety i zrobie z 200tysi...z lpg podobnie :P
to nie jest zwykły napęd...to

Gość

Post autor: Gość » 14 maja 2016, 17:49

Ja po 100tys latam dalej gdyby nie problemy ze śruba to pewnie górne by nie siedziały juz inne no ale jak ktos woli dłubać to niech dłubie ja tam niespecjalnie :) Jak mam kase kupuje najlepsze jak nie to się kupuje co w sklepie pod reką tak było jak się śruby zapiekły i zdrowe wahacze trza było ciąć,grzać

emilus143
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: emilus143 » 14 maja 2016, 17:53

Temat jak zwykle rzeka... Panowie czy za pomocą takiego interfejsu zrobię coś z instalką? Mam rs232 w kompie

Obrazek
I`m the LPG master

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D2 (1994 - 2002)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl