tego nie dawaj, bo wstyd w 2 nie trafiłem uroki manualapiotrekdomy pisze: Jest tez filmik jak jedziemy s8 pytlara za Markiem i jego W12 ,ale niewiele widac bo Marek szybko odjechal
Plenerowe spotkania na Pomorzu
-
- Forum Audi A8
Słuchajcie... KJS to nie tylko zabawa. Do katowania auta tam daleko. Na sąsiednim placyku katowane było BMW.
KJS to przede wszystkim poznawanie auta w warunkach, które zazwyczaj na co dzień
nie występują na naszych drogach.
Takie sytuacje jak ciasne zakręty, omijanie przeszkody pojawiają się na drodze znienacka.
I wtedy takie ćwiczenia pozwalają nam szybko ominąć przeszkodę, zareagować właściwie.
Oczywiście jeden KJS tego nie załatwi, trzeba ćwiczyć.
To jakieś auto wyjedzie z drogi podporządkowanej i stanie na pasie, którym jedziesz.
Walić w niego czy omijać. Przy jakiej prędkości da się go ominąć. Czy ja jako kierowca to potrafię? Czy auto, którym jadę to potrafi? ... itd.
KJS to przede wszystkim poznawanie auta w warunkach, które zazwyczaj na co dzień
nie występują na naszych drogach.
Takie sytuacje jak ciasne zakręty, omijanie przeszkody pojawiają się na drodze znienacka.
I wtedy takie ćwiczenia pozwalają nam szybko ominąć przeszkodę, zareagować właściwie.
Oczywiście jeden KJS tego nie załatwi, trzeba ćwiczyć.
To jakieś auto wyjedzie z drogi podporządkowanej i stanie na pasie, którym jedziesz.
Walić w niego czy omijać. Przy jakiej prędkości da się go ominąć. Czy ja jako kierowca to potrafię? Czy auto, którym jadę to potrafi? ... itd.
to nie zabawa, to zabójca nowych opon jak ja zobaczyłem swoją lewą po 2 kółkach to...marekp750 pisze:Słuchajcie... KJS to nie tylko zabawa. ....
ale powiem Ci Marku, że od tego ganiania Cie po lotnisku troche mi się samochód rozruszał jak wracałem do domku to jakoś tak chętniej już reagował na muskanie po pedale (jak by to nie brzmiało ) także każdemu polecam czasem tak przegonić swoją maszynę
-
- Forum Audi A8