Zacznij od dołożenia dystansów a dopiero później obniżaj. Taki sam efekt wizualny a może nawet ciut lepszy mam na dynamicu z dystansem 20/25 i obniżeniu samym VCDS
Właśnie aktualnie poszukuję dystansów Chyba kupie eibach'y ale nie jestem pewien jeszcze jakie szerokosci. Tył 15mm na stronę i przód 10mm na stronę. Nie wiem czy pchać więcej.
Ogólnie czuć twardziej i trzeba więcej zwracać uwagę na nierówności, podjazdy itp ale jeździ się dla mnie bomba Na comforcie jest niewiele wyżej ale za to bardziej miękko więc jak się omija przeszkody to dodatkowo trzeba mocno zwalniać i delikatnie.
Uwielbiam wsiadac do tego auta gdzie jest wrażenie, że podłoga jest parę cm nad asfaltem
Powoli systematycznie. Michał już ma tam coś dla mnie przygotowane, jeszcze teraz VAS i parę innych rzeczy... może i dystanse się pojawią jak nie braknie "wodopoju"
drago_o pisze:Ogólnie czuć twardziej i trzeba więcej zwracać uwagę na nierówności, podjazdy itp ale jeździ się dla mnie bomba Na comforcie jest niewiele wyżej ale za to bardziej miękko więc jak się omija przeszkody to dodatkowo trzeba mocno zwalniać i delikatnie.
No to teraz jazda ósemką nabierze nowej barwy - polskimi ulicami to jest wyzwanie
Tu moja na Lifcie i łagodny zjazd do garażu - jak widać manewr wykonywałem oczywiście pod skosem w efekcie końcowym zajmując całą szerokość wjazdu bo pod mniejszym kątem i wjazd i wyjazd były po prostu niewykonalne
.
FOSS motorsport *[/URL] (PL-Warszawa) inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Jak piszecie, że jest twardziej to zastanawiam się jaki komfort ma A8 na normalnym zawieszeniu. Już kupiłem obniżoną i na comforcie jest całkiem przyjemnie.
Dzisiaj powalczylem z negatywami po obniżeniu. Na tyle się położyły koła, że zbieżność mocno poleciała. Już jest ogarnięte na tyle aby dojeździć do wymiany przednich tuleji i do zbierznosci właściwej opony na tył w drodze bo na slickach słabo jeździ się na mokrym