Chodzi mi o kod lakieru z efektem perłowym czyli pomijając LY9B
Patrząc na zdjęcia w necie wychodzi na to że LZ9W..macie jakieś pomysły bo nigdzie nie moge znaleść kodów do d2
![<bezradny>](https://a8team.pl/images/smilies/bezradny.gif)
![]() |
![]() |
![]() |
Niestety ernesto ale mylisz się... i to w całej rozciągłości tego tematu.ernesto pisze:Może być ciężko musisz szukać po prospektach najlepiej.
Ale wiedz, że A8 było autem Premium i wiele kolorów było wybieranych indywidualnie które nie występowały w katalogu.
Nie patrz tylko na Audi A8 lecz na całą paletę grupy VAG z tych lat produkcji. A wierz mi będzie ona długa.
Powracając do twojego zapytania.oliwier30 pisze:Panowie jaki najciemniejszy odcień czarnego szedł na D2-ki?
Chodzi mi o kod lakieru z efektem perłowym czyli pomijając LY9B
Patrząc na zdjęcia w necie wychodzi na to że LZ9W..macie jakieś pomysły bo nigdzie nie moge znaleść kodów do d2![]()
A czy ta paleta jest stała? Czy np klient może wybrać sobie kolor jaki tylko chęć?ale owszem, jest też jakaś mała grupa klientów która wybiera coś innego... np. z palety Exclusive.
Na wstępie warto zrozumieć podział... mamy kolory podstawowe, kolory specjalne oraz kolory z palety Exclusive.ernesto pisze:A czy ta paleta jest stała? Czy np klient może wybrać sobie kolor jaki tylko chęć?ale owszem, jest też jakaś mała grupa klientów która wybiera coś innego... np. z palety Exclusive.
Dajmy na to przychodzi z bielizną kochanki i chce jej zamówić auto w takim samym odcieniu.
To mnie bardzo zastanawiało.
To zdjęcie jest w tak beznadziejnej jakości że nawet nie widać czy jest to rzeczywiście czarny