![]() |
![]() |
![]() |
[D2 FL ALL ] Nakładki na zaciski Brembo
- SamackA8
- Super Klubowicz
[D2 FL ALL ] Nakładki na zaciski Brembo
Witam. Kolega ma takie coś http://allegro.pl/nakladki-brembo-na-za ... 75672.html
już jakoś od ponad roku i bardzo to sobie chwali. Wygląd bardzo ładny, trwałe itp. Co na to powiecie?
już jakoś od ponad roku i bardzo to sobie chwali. Wygląd bardzo ładny, trwałe itp. Co na to powiecie?
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
- Marecki
- Super Klubowicz
- FOSS
- Super Klubowicz
Podzielam zdaniem przedmówców... może do starej Calibry czy Astry doda trochę szyku ale w A8 to chyba nie przystoi.
A nie daj boże żeby to odpadło i jeszcze jakieś przechodnie to zobaczą - no chłopie, gwarantuję że zaraz jakaś fota na facebooka pójdzie albo na wiocha.pl :-x
Jak robić to robić porządnie - mamy tu już kilka D2-ek z dłubniętymi hamulcami... do A8 od S8, do A8 czy S8 od Prosiaka... można zrobić tak żeby i wyglądało i spełniało swoją rolę zdecydowanie lepiej niż fabryczne heble ;-)
A nie daj boże żeby to odpadło i jeszcze jakieś przechodnie to zobaczą - no chłopie, gwarantuję że zaraz jakaś fota na facebooka pójdzie albo na wiocha.pl :-x
Jak robić to robić porządnie - mamy tu już kilka D2-ek z dłubniętymi hamulcami... do A8 od S8, do A8 czy S8 od Prosiaka... można zrobić tak żeby i wyglądało i spełniało swoją rolę zdecydowanie lepiej niż fabryczne heble ;-)
FOSS motorsport *[/URL] (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
- pawelec
- Forum Audi A8
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2006
- Silnik: V8 4.2 TDI
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Imię: Pawel
Odgrzebę kotleta. Chciałbym zapytać czy to na zdjęciu jest nakładka czy kompletnie cały zacisk od S8 który sam w sobie juz tak ładnie wygląda
P.S. jak zauważył właściciel zdjęcie to przepraszam ze użyłem zdjęcia jako przykład
![Obrazek]()
P.S. jak zauważył właściciel zdjęcie to przepraszam ze użyłem zdjęcia jako przykład
Ostatnio zmieniony 07 cze 2016, 21:10 przez pawelec, łącznie zmieniany 1 raz.
- pawelec
- Forum Audi A8
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2006
- Silnik: V8 4.2 TDI
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Imię: Pawel