[D2 FL ALL ] Nastawniki... Komu stukają przy rozruchu?
A mnie szlag trafia, bo jakaż to wielka różnica jest między 3.7 a 4.2, żeby nie dało się zamiennika zrobić? Kierunek napinania pewnie ten sam, jedynie siła (czyli sprężyna i ew. kanaliki) może być inna, ale we właściwą stronę.
Dużo się pisało o tym, że z 4.2 nie pasuje, ale czy ktokolwiek sprawdził to na sobie i może napisać co konkretnie nie działa przy napinaczu z 4.2?
Dużo się pisało o tym, że z 4.2 nie pasuje, ale czy ktokolwiek sprawdził to na sobie i może napisać co konkretnie nie działa przy napinaczu z 4.2?
- Adrianplock
- Forum Audi A8
Panowie a ja wam Mówie kupcie Oryginał i jest orkiestra ale z silnika Muzyka a nie kle kle kle
kupicie za 800 zl zamiennik robocizna kogoś jakies 400 zł i juz jest połowe nowego a jak Padnie to odrazu macie nówke i jest pewne ze jest żyleta ja 4 razy motor rozbierałem do Tych Pier.........ch nastawnikow a powiedziałem dość , NOWKA
kupicie za 800 zl zamiennik robocizna kogoś jakies 400 zł i juz jest połowe nowego a jak Padnie to odrazu macie nówke i jest pewne ze jest żyleta ja 4 razy motor rozbierałem do Tych Pier.........ch nastawnikow a powiedziałem dość , NOWKA
TYLKO V8
- Adrianplock
- Forum Audi A8