Black Audi A8 US by koziołek - AirRide czas start
- stillbadboy
- Super Klubowicz
za duzo ??? bez kitu, jesli ktos jest fanem to polozy i 1000 a przynajmniej ja bym polozyl, co to jest 400zl za caly zmarnowany dzien wliczajac wache ? to jest nic, sorry ale robiac wesele za powiedzmy 30000-50000zl 400zl to jest pikus, wydaje mi sie ze poprostu ludzie wola nowsze d3 d4 , na d2 moze sie pokusic tylko fanatyk napewno cena nie jest zaporowa. Nooo a konczac to powiem ze ja jade do slubu za miesiac czerwonym rs4 b5 avant ktore tez juz ma swoje lata ... i oto wlasnie chodzi amoglbym pojechac bez bolu np r8... kto sie zna ten wie ze rs4 czy idealne d2 to taki rarytas ze nowe d4 wymieka ! i tak samo powoli bedzie z dobrze utrzymanymi d2
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
No za dużo, ja za Lincolna płaciłem 400. koziolek, zrób zdjęcia tylnej kanapy bo przecie to jest najważniejsze ...opuść podłokietnik i podsuń przednie fotele deczko do przodu. Panna Młoda musi się przecież z suknią tam zmieścić
W RS4 B5 trochę ciasno będzie, ale to w sumie zależy od "objętości" kiecki
W RS4 B5 trochę ciasno będzie, ale to w sumie zależy od "objętości" kiecki
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Panowie, wydzieliłem część weselną do ogólnego tematu: http://www.a8team.pl/d2-ma-jeszcze-wzie ... vt7834.htm
trochę odświeżę temat
finalnie zostałem z Rialami z czego jestem bardzo zadowolony
jeszcze muszę powalczyć z dystansami i przód trochę wyciągnąć, a tył schować troszkę.
kilka fotek po umyciu.
dzisiaj oddałem zderzaki do lakierowania bo miały kilka rys i w przyszłym tygodniu audi jedzie na detaling środka i delikatne odświeżenie lakieru
finalnie zostałem z Rialami z czego jestem bardzo zadowolony
jeszcze muszę powalczyć z dystansami i przód trochę wyciągnąć, a tył schować troszkę.
kilka fotek po umyciu.
dzisiaj oddałem zderzaki do lakierowania bo miały kilka rys i w przyszłym tygodniu audi jedzie na detaling środka i delikatne odświeżenie lakieru