Ja mam jeszcze dziwniejszą sprawę... posiadam D3 2003 od 3 msc, ale od dwóch tygodni dzieje się coś dziwnego. Szczególnie gdy auto jest zimne i ostrzej przyhamuje lub są duże nie rowności nachodzą stuki w przednim kole od kierowcy jakby coś włożył jakiś plastik i ocierał o szprychowaną felgę - tyrkocze w miarę prędkości, zatrzymuję auto, ruszam i przestaje... Wczoraj " tyrkało " kompresor popuścił powietrze i ustało. To jest hit, żadnych błędów nic.rav85 pisze:Panowie od wczoraj stałem się najprawdopodobniej szczęśliwym posiadaczem A8 D3, zauważyłem coś dziwnego, kręcąc kierownica przy skrecie słychać jak by jakaś guma obcierała się o inna i piszczy trzeszczy zawieszenie jak auto się opuszcza.
DODANO:
Wjeżdżając np. na rondo troszkę szybciej auto przechylając się też czasem wydaje dziwne dźwięki jakby się abs włączas trrrrrrrr... albo dosłownie coś strzela plastikowego od koła kierowcy. Autko się rozgrzeje i ciśnie jak szalone, tylko na zimnym trzeba pierwsze km ostrożniej jechać. Jakieś pomysły???
Chcąc dodać tekst do swojej wypowiedzi po chwili używaj opcji edytuj. Nie pisz posta pod postem.