Ja mam taka samą butlę, wchodzi mi 76L (modzona) i przejeżdżam 450-500km na zbiorniku. Te Twoje spalanie na poziomie 22 L/100km to strasznie dużo, jadąc 240 i więcej pali mi mniej ...pewno masz przelane na górzest@rost pisze:Mam 680/270mm
[D2 95 4.2PB/LPG ] Jaki zbiornik LPG ?
Z butli toroidalnej z wielozaworem wewnątrz rurki wychodzić muszą środkiem pod podłogą wnęki.
A czy ktoś zakładał zbiornik z wielozaworem zewnętrznym? Można by wyciąć otwór we wnęce i dać wielozawór z zewnątrz wanny.
Ma ktoś jakiś sprawdzony typ/producenta do D2 przedlift? kompletuję instalację i zastanawiam się nad dobrym zbiornikiem w koło.
A gdybym zdecydował się na walec to czy do montażu potrzeba wyciągać bak?
A czy ktoś zakładał zbiornik z wielozaworem zewnętrznym? Można by wyciąć otwór we wnęce i dać wielozawór z zewnątrz wanny.
Ma ktoś jakiś sprawdzony typ/producenta do D2 przedlift? kompletuję instalację i zastanawiam się nad dobrym zbiornikiem w koło.
A gdybym zdecydował się na walec to czy do montażu potrzeba wyciągać bak?
Kot też jest Quattro
Jak rozumiem masz stako z wielozaworem wewnętrznym T12 650/270.
Ja bym planował 680/270 (74 litry) ale z wielozaworem od góry F30L
http://www.butlelpg.pl/index.php?id=menu&kat=1&lang=pl
Wtedy faro wyprowadził bym nie od dołu a z boku wanny.
Walec też mi specjalnie jakoś nie podchodzi, no prócz pojemności...
Obdzwoniłem PL i wychodzi, że zbiornik F30L to rarytas na zamówienie, czekam na cenę.
[ Dodano: 2016-07-15, 11:26 ]
Zbiornik F30L jest niedostępny, minimów zamówienia 20 szt...
Wracając do pytania - czy kto próbował dać zbiornik z wielozaworem zewnętrznym wyprowadzonym przez wywierconą dziurę w wannie koła?
Ja bym planował 680/270 (74 litry) ale z wielozaworem od góry F30L
http://www.butlelpg.pl/index.php?id=menu&kat=1&lang=pl
Wtedy faro wyprowadził bym nie od dołu a z boku wanny.
Walec też mi specjalnie jakoś nie podchodzi, no prócz pojemności...
Obdzwoniłem PL i wychodzi, że zbiornik F30L to rarytas na zamówienie, czekam na cenę.
[ Dodano: 2016-07-15, 11:26 ]
Zbiornik F30L jest niedostępny, minimów zamówienia 20 szt...
Wracając do pytania - czy kto próbował dać zbiornik z wielozaworem zewnętrznym wyprowadzonym przez wywierconą dziurę w wannie koła?
Kot też jest Quattro
-
- Super Klubowicz