części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Uliczne fotki :-) Pamiątka z Wakacji

Linkownia, ciekawostki, pogawędki nie tylko związane z Audi A8 i nie tylko związane z motoryzacją.
eXecutorR

Post autor: eXecutorR » 07 paź 2010, 23:55

Wydaje mi się, że w takim przypadku wszystkie inne elementy, które się błyszczą/odbijają światło zrzucałoby poniżej

Awatar użytkownika
Maciex
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Maciex » 08 paź 2010, 00:02

Obrazek

eXecutorR

Post autor: eXecutorR » 08 paź 2010, 00:35

No na tym zdjęciu to 2 pojazdy są jak byk, no i kierowcy nie widać, nie wiadomo czyj samochód, bo numerów też nie ma - jak to w ogóle do Ciebie przyszło? No i rozumiem, że dało się opłaty uniknąć?

Grain
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Grain » 08 paź 2010, 22:10

eXecutorR pisze:
Grain pisze:Ja wczoraj dostałem fotke z 30 kwietnia tego roku, więc widać , że wakacje przede mną :-/
Może ze sławnego fotoradaru straży miejskiej czy tam gminnej po drodze do Tucholi? Bo jeżeli tak, to prawdopodobnie do mnie też coś przyjdzie (ale to z czerwca/lipca - więc mam czas ;-))
Dokładnie tak , na szczęście zdjęcie od tyłu dostałem :->

Awatar użytkownika
Maciex
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Maciex » 09 paź 2010, 00:37

eXecutorR pisze:No na tym zdjęciu to 2 pojazdy są jak byk, no i kierowcy nie widać, nie wiadomo czyj samochód, bo numerów też nie ma - jak to w ogóle do Ciebie przyszło? No i rozumiem, że dało się opłaty uniknąć?
"Wytargowałem" na 200zł bez punktów, gdyby nie dało rady zejść do tej ceny, nie przyjąłbym.
Raz już wygrałem sprawę z SG Kobylnica więc wiedziałem że jak nie przyjmę, to będzie wiązało się z dwukrotnym dojazdem do Słupska (łącznie 600km).
Ps. Zobaczcie - 1.03 godz 10:27, wiosna, ładna pogoda, fotka z najnowocześniejszej multanovy z masztu stacjonarnego, a taka jakość...

[ Dodano: 2013-10-30, 21:19 ]

ktoś od nas? przyznać się :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na każdy temat”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl