[D2 FL ALL ] Nastawniki... Komu stukają przy rozruchu?
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
pepi ja już na jednym ponad dwa lata a na drugim ponad rok latam i nic nie cieknie. Technicznie nadal ok.
zdarzy się raz na miesiąc że coś stuknie przez 1-2 sek, ale broniąc się tu i teraz powiem że u Prestona na ori nastawnikach tez tak jest
ale tak na serio to podejrzewam to bardziej że to klawiatura u Maćka stuka niż te nastawniki
zdarzy się raz na miesiąc że coś stuknie przez 1-2 sek, ale broniąc się tu i teraz powiem że u Prestona na ori nastawnikach tez tak jest
ale tak na serio to podejrzewam to bardziej że to klawiatura u Maćka stuka niż te nastawniki
to nie jest zwykły napęd...to
-
- Super Klubowicz
Po popychacze zapraszam do siebie Mam taniej OE niż w allegro , spieszyć się trzeba bo ostatnie sztuki w PL a nie wiadomo też czy przypadkiem wkrótce nie zostaną wycofane .
Rozkodowywanie numerów VIN grupy VAG i inne
FB: https://www.facebook.com/michalwruszak
mail: michalwruszak@gmail.com
tel: 508121044
FB: https://www.facebook.com/michalwruszak
mail: michalwruszak@gmail.com
tel: 508121044
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
Telefonicznie zostałem poinformowany, że zdarzyła się na wiosnę komuś podobna usterka i rozpatrzyli pozytywnie wysyłając wpierw nowy oczekując odesłania starego.preston81 pisze:no ciekawe jak te reklamacje z inowroclawia beda rozpatrywane ktos juz reklamowal tutaj ale nie napisal jak sie sprawa skonczyla
Dam znać co z tego wyjdzie, podesłałem MMS-em zdjęcia kapiącego nastawnika i mokrego paska, zgłoszenie przyjęto (dostałem informację zwrotną), czekam.
Ostatnio zmieniony 25 lip 2016, 06:15 przez Paweł Olsztyn, łącznie zmieniany 1 raz.
Mam dokładnie tak samo. Tylko że u mnie po pół roku pociekł. Dziś ma być nowy z ino. na reklamacje nie licze i nawet nie będę sobie tym głowy zawracał. Cieknie z pod tej pokryweczki od dołu nastawnika wprost na pasek.Paweł Olsztyn pisze:ostatnio zauważyłem wyciek wprost na pasek rozrządu oraz czasem już zastuka.
łukasz88
-
- Forum Audi A8
Dziś pod 2 dniach dostałem pozytywną odpowiedź uznającą moją reklamację, wystarczył nick z allegro (tam dokonałem zakupu ok miesiąca temu) oraz zdjęcia.
Udało się dojść do porozumienia również co do sposobu reklamacji i mam otrzymać nowy, a stary oddać od razu temu samemu kurierowi. Dzięki temu oszczędzi mi to czasu.
Niestety poniosę dodatkowe koszty jak np nowy pasek itp, na szczęście mam warsztat i takie naprawy przeprowadzam sam.
Tutaj zdjęcie tego wycieku (niestety nie potrafię na te forum załadować zdjęcia)
http://images77.fotosik.pl/768/ea559fb9199134a0med.jpg
Udało się dojść do porozumienia również co do sposobu reklamacji i mam otrzymać nowy, a stary oddać od razu temu samemu kurierowi. Dzięki temu oszczędzi mi to czasu.
Niestety poniosę dodatkowe koszty jak np nowy pasek itp, na szczęście mam warsztat i takie naprawy przeprowadzam sam.
Tutaj zdjęcie tego wycieku (niestety nie potrafię na te forum załadować zdjęcia)
http://images77.fotosik.pl/768/ea559fb9199134a0med.jpg
No jestem ciekaw jak się sytuacja rozwinie bo chciałem w najbliższym miesiącu kupować 2szt i do tego łańcuszki i uszczelki z ASO.
Czy to z Ino czy z innego miejsca - to zawsze chińczyk. Ale... tani chińczyk za 1/4 ceny ori którego jakości i tak nie można dziś być pewnym.
Może przed montażem jest jakaś możliwość uszczelnienia tego od dołu zanim pojawi się tam olej ?
Braliście to pod uwagę ?
Paweł Olsztyn... kto Ci to kółko rozrządu tak zmasakrował ? Ty ?
Czy to z Ino czy z innego miejsca - to zawsze chińczyk. Ale... tani chińczyk za 1/4 ceny ori którego jakości i tak nie można dziś być pewnym.
Może przed montażem jest jakaś możliwość uszczelnienia tego od dołu zanim pojawi się tam olej ?
Braliście to pod uwagę ?
Paweł Olsztyn... kto Ci to kółko rozrządu tak zmasakrował ? Ty ?
Lepiej stracić minutę w życiu, niż życie w minutę...zwolnij !