Komfort daje ja za ten zepsuty komfort zapłaciłem na dzien dobry prawie 8tysi a uzywki to kolejne zlomy chyba że z pewnego źródła

Mojej żonie dam ten komfort niech se ma

![]() |
![]() |
![]() |
Oczywiście, że tak. Ze zmianą biegów przy czy na kierownicy nie musimy odrywać od niej żadnej ręki, co daje 100% więcej szans na opanowanie autaApophis pisze:Automat i większe panowanie nad autem
Przecież napisałem ze manual daje większe poczucie panowania nad autemApophis pisze:Automat i większe panowanie nad autemDobry żarcik
Komfort daje ja za ten zepsuty komfort zapłaciłem na dzien dobry prawie 8tysi a uzywki to kolejne zlomy chyba że z pewnego źródła
Mojej żonie dam ten komfort niech se ma
ja kupilem to auto glownie do jazdy po miescie i nie wyobrazam sobie machania gałą w aucie tej klasy to poprostu wiochaBugalon pisze:I w ogole co to za argument o korkach w miescie - kto kupuje taka wielka limuzyne do jazdy po miescie? Rozumiem jakis prezes orlenu którego wożą na tylnej kanapie to pewnie tak. Zadnego takiego jednak tutaj nie spotkałem, szczególnie w kilkunastoletnim d2 czy d3 Do miasta najlepsze jest małe audi jakieś (A3 w małej benzynie na downsizingu czy cos w ten desen). Kupowanie A8/S8 na dojazdy do pracy po miescie to przeciez pomylka (no chyba ze ktos to robi dla splendoru i szpanu to wtedy jeszcze zrozumiem hehe)