![]() |
![]() |
![]() |
¤ II OGOLNOPOLSKI ZLOT A8Team-stage3 (ZALICZKI)
nie, nie...na moim Bankkonto mam otwartą właśnie coś 'ala Ksiązeczka Oszczędnościowa, czyli Sparkonto
i tam trafiają pieniążki....
LUDZIE GDZIE JEST KASSSAAAAAAAAAAAA ?!?!?!?!?!?
normalnie wstyd żeby się za wami uganiać !!!!
na dzień dzisiejszy wygląda to następująco:
* osoby które mi potwierdziły że wpłacą, lub już wpłaciły i kasa jest w drodze
- Mucholejkolator
- MorenoA6
- snoopers
- gonias
- ernesto
- FOSS
* osoby od których nie mam żadnego Info
- adam1671
- Emdzej
- ManiekJames
- Unseen
- Przemek21
- mardeco
- rafik2204
- Iceman
- Demosxxxful
- Wypych
Określcie się proszę czy będziecie na zlocie czy też rezygnujecie. O taka informację tez proszę abym mógł poinformować ośrodek żeby nie blokować miejsc !

LUDZIE GDZIE JEST KASSSAAAAAAAAAAAA ?!?!?!?!?!?

normalnie wstyd żeby się za wami uganiać !!!!

na dzień dzisiejszy wygląda to następująco:
* osoby które mi potwierdziły że wpłacą, lub już wpłaciły i kasa jest w drodze
- Mucholejkolator
- MorenoA6
- snoopers
- gonias
- ernesto
- FOSS
* osoby od których nie mam żadnego Info
- adam1671
- Emdzej
- ManiekJames
- Unseen
- Przemek21
- mardeco
- rafik2204
- Iceman
- Demosxxxful
- Wypych
Określcie się proszę czy będziecie na zlocie czy też rezygnujecie. O taka informację tez proszę abym mógł poinformować ośrodek żeby nie blokować miejsc !
to nie jest zwykły napęd...to
Właśnie ze względu na tego typu akcje jak powyżej, jestem dla Ciebie pełen podziwu Marcin, że zdecydowałeś się to wszystko koordynować. Zapraszam Cie w związku z tym na kieliszek chleba podczas grilla (albo i wiecej kieliszków jeśli sobie zażyczysz)
. Śledź i ogórek też się zawsze znajdą gdybyś wyraził taką ochotę 

Pozdrawiam Bugi
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
Wiesz co Wojtek, szkoda mi po prostu było zrezygnować z tego typu imprezy! Zeszłoroczny Zlot nie wypadł najgorzej, później się kilka osób "poprztykało" o lokalizacje i ogólne warunki pobytu i lipa by była....
No jest trochę użerania się, ale mam nadzieje że zaowocuje to dużą frekwencją we wrześniu.
Jako Klub jesteśmy dopiero na początku tworzenia całego procesu przygotowawczego i organizacyjnego jeśli chodzi o tego typu imprezy (w porównaniu np. z A4-Klubem Polska)
@ Lechu Twoja kasa też doszła.

No jest trochę użerania się, ale mam nadzieje że zaowocuje to dużą frekwencją we wrześniu.
Jako Klub jesteśmy dopiero na początku tworzenia całego procesu przygotowawczego i organizacyjnego jeśli chodzi o tego typu imprezy (w porównaniu np. z A4-Klubem Polska)
aaaaa to zawsze chętnie...wczoraj nawet i 0,5L chleba poszło u cioci na imieninach.Bugalon pisze:Zapraszam Cie w związku z tym na kieliszek chleba

@ Lechu Twoja kasa też doszła.
WItaj Marcin u mnie jak powiedziałem tak jest przelane troszke malo ostatnio na forum jestem ale natłok prac +wziełem sobie na głowe te grawerowanie i nie wyrabiam
przepraszam za to
mardeco
korzystając zokazji przypominam o gadzetach lampki piwka i inne wzory wyszły naprawde fajnie a chetnych niewiele jesli ktoś bd chciał zobaczyć na life jest przejazdem badz z okolicy to prosze o tel 790531108
cennik i nowe fotki na pierwszej stronie posta w opisie pozdrawiam link :
http://www.a8team.pl/ii-ogolnopolski-zl ... t20045.htm
a tu ośrodek do którego sie Wybieramy

korzystając zokazji przypominam o gadzetach lampki piwka i inne wzory wyszły naprawde fajnie a chetnych niewiele jesli ktoś bd chciał zobaczyć na life jest przejazdem badz z okolicy to prosze o tel 790531108

cennik i nowe fotki na pierwszej stronie posta w opisie pozdrawiam link :
http://www.a8team.pl/ii-ogolnopolski-zl ... t20045.htm
a tu ośrodek do którego sie Wybieramy
Ostatnio zmieniony 27 lip 2016, 22:36 przez mardeco, łącznie zmieniany 2 razy.
Witam wszelkie sprawy związane z forum proszę kierować na 790531108 z braku czasu niestety jestem dość. Mało aktywny na forum pozdrawiam
emdzej, super! Na zlocie "Cie naprawimy"
na jakie wkrety i trytytki i bedzie reka jak nowa
A na serio zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia
[ Dodano: 2016-07-27, 22:46 ]
mardeco, fajna prezentacja osrodka! Jeszcze bardziej sie nakrecilem .... tydzien wczejsniej urlop biore aby auto przygotowac na tip top

A na serio zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia
[ Dodano: 2016-07-27, 22:46 ]
mardeco, fajna prezentacja osrodka! Jeszcze bardziej sie nakrecilem .... tydzien wczejsniej urlop biore aby auto przygotowac na tip top

...kolejny update.
lista wyglada juz znacznie lepiej. Kilka osob zostalo mianowicie 8 mi wiadomych, z czego od 4 mam potwierdzenia ze beda wiec czekam.
Porsze nastepujace osoby o jakiekolwiek info!!!!
Wypych,ManiekJames i rafik2204 wiem ze odczytaliscie moje PW wiec prosze Was o informacje : TAK lub NIE.
Niestety z Adamem1671 i Przemkiem21 nie mam kontaktu wiec prosze o pomoc klubowiczow, ktorzy znaja kolegow Adama i Przemka, aby im przypomniec o 2 wplacie.
Nastepnie jesli chodzi o altane, to tutaj jest o tyle sprawa lekko nagmatwana, ze koszta dziela sie na wszystkich uczestnikow. Jesli ktos odpadnie to koszta dla kazdego wzrastaja niestety o kilkanasie do kilkudziesieciu groszy
na razie mam kilka osob ktorym kase powinienem zwrocic, jesli sie reszta nie ogarnie i zrezygnuje to moze byc, ze trzeba bedzie co nieco doplacic. Wiec badzcie na to gotowi.
![Obrazek]()
lista wyglada juz znacznie lepiej. Kilka osob zostalo mianowicie 8 mi wiadomych, z czego od 4 mam potwierdzenia ze beda wiec czekam.
Porsze nastepujace osoby o jakiekolwiek info!!!!
Wypych,ManiekJames i rafik2204 wiem ze odczytaliscie moje PW wiec prosze Was o informacje : TAK lub NIE.
Niestety z Adamem1671 i Przemkiem21 nie mam kontaktu wiec prosze o pomoc klubowiczow, ktorzy znaja kolegow Adama i Przemka, aby im przypomniec o 2 wplacie.
Nastepnie jesli chodzi o altane, to tutaj jest o tyle sprawa lekko nagmatwana, ze koszta dziela sie na wszystkich uczestnikow. Jesli ktos odpadnie to koszta dla kazdego wzrastaja niestety o kilkanasie do kilkudziesieciu groszy

- Mucholejkolator
- Super Klubowicz
- ManiekJames
- Super Klubowicz