Zbiórka na II Ogólny Zlot - lecimy kolumną
No przecież żartuję z tym wyścigiem.. nie znasz mnie też Lecę z "fotelikami" więc na spokojnie.. z myślą... Im wolniej jedziesz tym dużej cię widzą! Kogutów jest pod dostatkiem ale nie ma do czego przyczepić... Amelinium nie pomalujesz Panie.. chyba że ktoś ma dach wspawny od innej fury! Coś się wymyśli!!!martin_rs4 pisze:Nie wiem jak z waszej strony ale od Lodzi do Konina jest bramka krajowa i kosztuje chyba cos 6,50
Adam ja lece w 4 osoby z małym wiec szybciej niz 140 leciec nie zamierzam.. Tyyyy ale tego koguta to zalatawisz ???
jeżdżenia na bombie to mam już po dziurki w nosie... Ale coś tam przygotuje ciekawego jak chcą jechać na bogato to będzie bogato... Rollotomasi miał w swojej A8 sygnały dźwiękowe i to chyba a ze trzy melodyjki... Fajnie to wyglądało i brało.. miał też widziałem na własne oczy klakson od jakiejś lokomotywy... tylko nie podłączony jeszcze.. chłopak lubi robić hałas na mieście.Apophis pisze:Adam wstawiasz w grilla bomby led i zasuwasz jak szofer jarosława kapusty
Ja piernicze ale temat 5 stron i nie wiadomo w końcu gdzie się spotykamy. Ja na przyklad bede jechal z północy więc cos czuję, że z nikim sie po drodze nie złapię
W sumie to przydalo by mi sie jakies info gdzie mozna odebrac klucze do pokoju, bo ja pewnie przyjade troche pozniej (bo pracuję w piątek i wyjazd będę miał około godziny 16:30 z domu). Dotrę pewnie gdzies w okolicach 18:30 i raczej nie wczesniej
W sumie to przydalo by mi sie jakies info gdzie mozna odebrac klucze do pokoju, bo ja pewnie przyjade troche pozniej (bo pracuję w piątek i wyjazd będę miał około godziny 16:30 z domu). Dotrę pewnie gdzies w okolicach 18:30 i raczej nie wczesniej
Pozdrawiam Bugi
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"