![]() |
![]() |
![]() |
Zbiórka na II Ogólny Zlot - lecimy kolumną
No przecież żartuję z tym wyścigiem.. nie znasz mniemartin_rs4 pisze:Nie wiem jak z waszej strony ale od Lodzi do Konina jest bramka krajowa i kosztuje chyba cos 6,50![]()
Adam ja lece w 4 osoby z małym wiec szybciej niz 140 leciec nie zamierzam..Tyyyy ale tego koguta to zalatawisz ???
![:]](https://a8team.pl/images/smilies/kwadr.gif)

jeżdżenia na bombie to mam już po dziurki w nosie... Ale coś tam przygotuje ciekawego jak chcą jechać na bogato to będzie bogato... Rollotomasi miał w swojej A8 sygnały dźwiękowe i to chyba a ze trzy melodyjki... Fajnie to wyglądało i brało.. miał też widziałem na własne oczy klakson od jakiejś lokomotywy... tylko nie podłączony jeszcze.. chłopak lubi robić hałas na mieście.Apophis pisze:Adam wstawiasz w grilla bomby led i zasuwasz jak szofer jarosława kapusty
Ja piernicze ale temat
5 stron i nie wiadomo w końcu gdzie się spotykamy. Ja na przyklad bede jechal z północy więc cos czuję, że z nikim sie po drodze nie złapię 
W sumie to przydalo by mi sie jakies info gdzie mozna odebrac klucze do pokoju, bo ja pewnie przyjade troche pozniej (bo pracuję w piątek i wyjazd będę miał około godziny 16:30 z domu). Dotrę pewnie gdzies w okolicach 18:30 i raczej nie wczesniej

W sumie to przydalo by mi sie jakies info gdzie mozna odebrac klucze do pokoju, bo ja pewnie przyjade troche pozniej (bo pracuję w piątek i wyjazd będę miał około godziny 16:30 z domu). Dotrę pewnie gdzies w okolicach 18:30 i raczej nie wczesniej

Pozdrawiam Bugi
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"