*** Spoty Warszawa*** - ogólny
Eeeeehhh Panowie... nic nie piszecie, nic nie proponujecie więc ja się wyrwę przed szereg...
Poszukuję chętnych na spota... Niedziela, 17-10-2010r, godz. 16:30... czy ktoś się dołączy??
Miejsce spotkania:
Tor Kartingowy Racing Center Warsaw
Warszawa, ul. Modularna 3a (Okęcie)
:lol:
Poszukuję chętnych na spota... Niedziela, 17-10-2010r, godz. 16:30... czy ktoś się dołączy??
Miejsce spotkania:
Tor Kartingowy Racing Center Warsaw
Warszawa, ul. Modularna 3a (Okęcie)
:lol:
Ostatnio zmieniony 16 paź 2010, 07:40 przez FOSS, łącznie zmieniany 1 raz.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
zapewniałem, że wpadnę a wyszło parę spraw do ogarnięcia przy aucie i nie wiem czy zdążę do niedzieli. mam delikatny wyciek płynu chłodniczego, po wstępnych oględzinach nie zlokalizowane, obawiam się, że może to być nagrzewnica, jutro kolejny dłuższy przegląd, jak ogarnę temat (bo w takim stanie nie będę ruszał w drogę) to swoją obecnością piszę się na 100%
na chrzciny muszę jechać więc przed 20tą nie wrócę a Taniec z G.... Trudno, posłucham relacjisalaj11 pisze:o tej godzinie to my oglądamy Taniec z Gwiazdkami ( a paradoks tej edycji polega na tym że to tancerze są bardziej gwiazdami)bart_zaw pisze:Ponieważ realnie przy niedzieli to po 20tej dopiero mogę się spotkać.
pewnie jak zawsze o 16,30
ja na 90%
Fajnie że będziesz.Zyyys pisze:Obecny
P.S. Muszę z Tobą pogadać bo parę rzeczy mam do zrobienia w swojej niuniu ;-)
A co do roboty przy aucie to spoko, jak mogę to pomogę :lol:
Właśnie miałem zaproponować kolegom z W-wy, że jeżeli niektórzy z Was nie mają jakiegoś konkretnego źródła zaopatrywania się w części to mogę zaoferować mój kontakt w pewnej hurtowni w której ja się zaopatruję od lat - rozmiawiałem tam z jednym zaprzyjaźnionym człowiekiem i uzyskałem potwierdzenie że może sprzedawać dla Was części z moimi rabatami. Nie powiem jak duże są te rabaty ale mogę powiedzieć tylko tyle że jako detalista większość części kupuję w cenach praktycznie warsztatowych (właściwie na każdą jakąkolwiek naprawę zajeżdżam ze swoimi "gratami" bo lepszych cen u mechaników nie dostanę).
Szczegóły telefonicznie lub PW - część z Was posiada do mnie kontakt bezpośredni a tych którzy go nie posiadają zapraszam oczywiście na nasze spoty... poznamy się, pogadamy, wymienimy się kontaktami i można działać 8-)
Dla ewentualnych podejrzliwych wyraźnie zaznaczam - osobiście (prywatnie czy zawodowo) nie handluję żadnymi częściami samochodowymi a moja propozycja nie ma nic wspólnego z jakimś pośrednictwem ani żadnymi prowizjami :!:
Moja propozycja to czysto koleżeński układ oparty za obupólnym zaufaniu - do niczego nie zmuszam i nie namawiam :!:
Oferuję za free skorzystanie z moich kontaktów branżowych i w miarę dobrego poziomu cenowego nowych części - paragon czy fakturę możecie brać na kogo chcecie... na siebie, na dziadka, na żonę czy na przyjaciela żony :lol:
Propozycję składam właściwie tylko kolegom z Warszawy gdyż po pierwsze chciałbym jednak wiedzieć kto i po co korzysta z moich kontaktów a po drugie osobiście nie zamierzam (bo nie mam aż tyle wolnego czasu i samozaparcia w sobie) w niczym pośredniczyć... a więc każdy dzwoni, pyta, wycenia, zamawia i odbiera sobie sam 8-)
Tradycyjnie godzina 16:30 ale skoro możesz dopiero po 20-tej to i tak zapraszam - po naszym spocie ja oraz niektórzy inni koledzy przejeżdżamy wspólnie na Cargo (koło 20:00 już tam pewnie będziemy) i tam obserwując dużą grupę auto-maniaków kontynułujemy nasze motoryzacyjno-polityczne dyskusje (tudzież sprawdzamy osiągi naszych A8/S8) ;-)bart_zaw pisze:A w jakich godzinach mniej więcej planujecie?? Ponieważ realnie przy niedzieli to po 20tej dopiero mogę się spotkać.
Ehhhh... sam niedawno też walczyłem z takim tajemniczym wyciekiem - przyczyną okazał się nieszczelny oring. Komplet oringów (3szt) kosztował mnie w ASO jakieś 25pln-ów a robota kilkakrotnie więcej - wspólnie z kolegą z ASO dłubaliśmy to bite 6 godzin ciurkiemsebos17 pisze:zapewniałem, że wpadnę a wyszło parę spraw do ogarnięcia przy aucie i nie wiem czy zdążę do niedzieli. mam delikatny wyciek płynu chłodniczego, po wstępnych oględzinach nie zlokalizowane, obawiam się, że może to być nagrzewnica, jutro kolejny dłuższy przegląd, jak ogarnę temat (bo w takim stanie nie będę ruszał w drogę) to swoją obecnością piszę się na 100%
No cóż, oby Tobie udało się to ogarnąć dużo latwiej i zapraszamy.
bleeeeee... ja jakoś nie trawię tego programu i dlatego w niedzielę wieczorem często można mnie spotkać na Cargo :-Psalaj11 pisze:o tej godzinie to my oglądamy Taniec z Gwiazdkami ( a paradoks tej edycji polega na tym że to tancerze są bardziej gwiazdami)bart_zaw pisze:Ponieważ realnie przy niedzieli to po 20tej dopiero mogę się spotkać.
Spox.salaj11 pisze:ja na 90%
hehehe... ja tu taki elaborat szykowałem a Ty mnie z tą listą ubiegłeś :lol:daro72 pisze:Niedziela, 17-10-2010 godz. 16:30
I może jakaś lista: (...)
7.daro72 100% jak coś nie wypadnie. W sobotę będę w Lublinie a w niedzielę w Wawie, więc będę miał niedaleko.
Więc lista wygląda tak:
1. FOSS
2. Zyyys (bezapelacyjnie tak)
3. bart_zaw (ewentualnie już po 20-tej na Cargo)
4. sebos17 (jak ogarnie wyciek płynu to będzie)
5. salaj11 (na 90% czyli liczymy że na pewno bedzie)
6. saab (tak trochę awansem tu wpisany ale jak to dobrze daro zauważył ja też coś czuję że kolegi łatwo z teamu się nie pozbędziemy :-P )
7. daro72 (100% tak o ile coś nie wybuchnie :mrgreen: )
8. ... (tu na pewno jest jeszcze wolne "spoto/parkingowo/dyskusyjno" miejsce :lol: )
Mam nadzieję że dołączy do nas także któryś z nowo zarejestrowanych kolegów ;-)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Uaktualniam listę. Sory FOSS za brudzenie w twoim temacie.
1.FOSS
6. saab (tak trochę awansem tu wpisany ale jak to dobrze daro zauważył ja też coś czuję że kolegi łatwo z teamu się nie pozbędziemy :-P )
8. pycho (90% bo nalewka się wyrabia)
1.FOSS
Dążenie do doskonałości.
- Mucholejkolator
- Super Klubowicz
ooooo i Król Wiatrów będzie znowu... zapraszamy :lol:Mucholejkolator pisze:Ja również postaram się być Panowie,ale wszystko zależy od wiatrów na Mazurach. Generalnie na pewno w niedziele będę w Wawce i jeśli czasowo wszystko się zgra to jestem na 100% :-D
Super bo i tak chciałem pogadać.Max pisze:Postaram się przyjechać :->
Moim... nie moim... naszym... temat wspólny dla nas wszystkich ;-)daro72 pisze:Sory FOSS za brudzenie w twoim temacie.
Aktualna lista wygląda tak:
1. FOSS
9. Mucholejkolator (na 100% o ile wiatry będą wiały w odpowiednią stronę :lol: )
10. Max ;-)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-