A8 D2 4.2 Quattro - Forumowa Książka Serwisowa - str.1
Nieee cały weekend u mnie po 30°C. Nawet sobie załatwilem maszynke do polerki ale to na przyszly weekend.
Jeszcze musze ogarnac nowa listwa wtryskowa wsadzic graty od Ciebie pod ssaka i zamnkąć szystko ładnie osłoną.
Mam nadzieje ze przed zlotem zdąże a gdzie tu jeszcze w środku posprzątać...
Jeszcze musze ogarnac nowa listwa wtryskowa wsadzic graty od Ciebie pod ssaka i zamnkąć szystko ładnie osłoną.
Mam nadzieje ze przed zlotem zdąże a gdzie tu jeszcze w środku posprzątać...
to nie jest zwykły napęd...to
no i kolejne zakupy, kolejna kasa, kolejna niewiadoma
silniczek czeka na:
* cewki od nowszego modelu, do mnie dokładnie od Audi S4 B7 4.2 077905115T
* adaptery z ASO pod nowsze cewki 077905390
* nowe świeczki DENSO K20TT
myslę, że w weekend (w sobote) do 16 się uwinę ze wszystkim, bo później mam imprezę firmową
silniczek czeka na:
* cewki od nowszego modelu, do mnie dokładnie od Audi S4 B7 4.2 077905115T
* adaptery z ASO pod nowsze cewki 077905390
* nowe świeczki DENSO K20TT
myslę, że w weekend (w sobote) do 16 się uwinę ze wszystkim, bo później mam imprezę firmową
jak co weekend ku niezadowoleniu mojej kochanej małżonki spędziłem klika chwil przy A8
wymienione zostały:
* uszczelka gumowo-metalowa oraz zaworki zwrotne misy górej pod kolektorem ssącym
* nowe uszczelki pod kolektor
* wszystkie miejsca uszczelnień wyczyszone papierkiem ściernym i odtłuszczone oczyszczaczem.
* nowa cała listwa wtryskowa pb.
* górna osłona silnika (cała - niepocięta )
teraz po wymianie tej listwy autko odpala jeszcze lepiej chodzi już równo na ssaniu i nie strzela w rurrrręęę rano
czekam jeszcze na cewunie i świeczki....a tu takie małe co nie co foto
na zlot musi lśnić nawet tam gdzie nie widać
wymienione zostały:
* uszczelka gumowo-metalowa oraz zaworki zwrotne misy górej pod kolektorem ssącym
* nowe uszczelki pod kolektor
* wszystkie miejsca uszczelnień wyczyszone papierkiem ściernym i odtłuszczone oczyszczaczem.
* nowa cała listwa wtryskowa pb.
* górna osłona silnika (cała - niepocięta )
teraz po wymianie tej listwy autko odpala jeszcze lepiej chodzi już równo na ssaniu i nie strzela w rurrrręęę rano
czekam jeszcze na cewunie i świeczki....a tu takie małe co nie co foto
na zlot musi lśnić nawet tam gdzie nie widać
cewki, adapterki i świece na miejscu
niestety mój problem z telepawką na zapiętym D na wolnych nie ustał, natomiast poprawiło się bradzo na N na wolnych....
no nic będę kombinował dalej, choć mam podejrzenie, ze chyba konwerter już daje znać o sobie
wczoraj wieczorem jeszcze i dziś polatałem i podtrzymuje jak kolega meir, praca silnika się nie co poprawiła. Faktycznie jakoś szybciej reaguje na gaz i chodzi jakby ciszejdanishow pisze:zdaj relację czy coś się zmieniło
niestety mój problem z telepawką na zapiętym D na wolnych nie ustał, natomiast poprawiło się bradzo na N na wolnych....
no nic będę kombinował dalej, choć mam podejrzenie, ze chyba konwerter już daje znać o sobie