![]() |
![]() |
![]() |
[D2 ALL ] Jaka felga wizualnie pasuje do D2?
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
-
- Forum Audi A8
Moje zdjęcie jest z kwietnia... urwała się linka od gazu, podczas wyprzedzania TIR'a. Początkowo gaz zablokował mi się, obroty rosły i miałem pełno w majtach... dopiero potem linka całkiem puściła i miałem wybór - albo zapiąć D i toczyć się powoli, albo skorzystać z assistancemartin_rs4 pisze:To ja sie przyłącze do kolegi Vril, moje A8 tez ostatnio jechało na wózku inwalidzkim

A co u Ciebie było przyczyną holowańska?
krzychu22.p1i, Multispoke'i fajne ale wydaje mi się, że dosyć pospolite... rozejrzę się za czymś bardziej nietuzinkowym

- CINEK
- Super Klubowicz
Co do dużych kół to zawias dużą role gra. Mialem ori zawieszenie od S8 i ciezko sie jezdzilo. Teraz mam standardowe nowe amorki i tylko S-owe sprezyny i a 19" kazda nierownisc ładnje wytłumiona jest. Opona tez gra duża role. Nowa i miekka inaczej bedzie oddzialywac na komfort niz taka 5-6cio letnia juz twarda.w szczegolnosci XL lub RunFlaty.
Vril, u mnie przekaznik pompy paliwa sie zawiesil czy cuś i nie chcial odpalic
tez skorzystalem z assistance a Pani grzecznie chciala mi jeszcze dac auto zastepcze na 7dni
Warto jednak te 250zl doplacic do OC
Vril, u mnie przekaznik pompy paliwa sie zawiesil czy cuś i nie chcial odpalic

![:]](https://a8team.pl/images/smilies/kwadr.gif)
Warto jednak te 250zl doplacic do OC

to nie jest zwykły napęd...to
-
- Super Klubowicz
Ja mam zawias e-Skowy oryginalny, bo to e-Ska do tego 20" Multispoke 255/35 - no i nie narzekam. Taki sam komfort mam jak na zimowkach 245/45 r18 runflat. Nie przesadzajmy az tak bardzo ciezko sie nie jezdzi na tym zawiasie - tylko tak jak Krzychu napisał "do polnych dróg czy dziurawca nie nadaje się taka 20" "
- robertas
- Super Klubowicz
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
No mówicie, że będą nietuzinkowe, więc wpadam na alledrogo, wpisuję "Vossen" i wyskakuje mi sterta badziewia z opisami w stylu "felgi 20" Audi Seat Skoda Bmw Mercedes NIE VOSSEN"... mówię, kuźwa, nie mam czasu się bawić w grzebanie w tych śmieciach i wpisuję w google "Vossen sklep", przejrzałem modele, wybrałem wg mnie najładniejszy i "do koszyka" 
"Jak się bawić, to się bawić - drzwi wyj*bać, okno wstawić"

"Jak się bawić, to się bawić - drzwi wyj*bać, okno wstawić"