|  |  |  | 
RS6 C6
- danishow
- Super Klubowicz 
- Iceman
- Forum Audi A8 
- panton
- Super Klubowicz 
- panton
- Super Klubowicz 
co masz na myśli? tak dużo czy tak mało.... (?)maciu pisze:na poważnie jest tyle warte?
wisi już sporo czasu to fakt..... niestety sprzedać RSa w PL to bardzo ciężki temat.... nie tak dawno poszedł za 120k RS6 C6 + ......Avant......2010.......i wiadomo jak to w wersji PLUS - mocna konfiguracja wyposażenia...limitowana wersja (wyszło tylko 500 sztuk)dice111 pisze:Z tego co pamietam juz dlugo sie sprzedaje...
					Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez panton, łącznie zmieniany 1 raz.

- 

maciu
- Super Klubowicz 
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2006
- Silnik: V8 4.2 TDI
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Imię: maciu
wydawało by się dużo...panton pisze:co masz na myśli? tak dużo czy tak mało.... (?)maciu pisze:na poważnie jest tyle warte?
ale patrzcie jaki ten swiat jest pełen przypadków... będąc dzisiaj w ASO
spotkałem kolegę z jego RS6 C6 porobioną przez Sportmile tyz niebieska
jak ta z wątku i muszę się przeprosić z jakby nie było A6ką...
nawet sporo tzw wypasu jest, zawieszenie i układ kierowniczy pracują wyśmienicie...
zapisałem się na listę jakby sprzedawał

Ostatnio zmieniony 23 paź 2017, 23:08 przez maciu, łącznie zmieniany 1 raz.

Proszę nie pisać z pytaniami technicznymi na PW - tylko na forum. 
wyPAD 2020
						wyPAD 2020
- panton
- Super Klubowicz 
od jakiegoś czasu obserwuję rynek RS6 C6 i rozpiętość w cenach jest bardzo duża.....są sztuki za 100k i jest też za 180k (ten sam rocznik, przebieg wyposażenie).... bardzo trudno realnie wycenić takie auto.....myślę, że podobnie jak przy A8 na cenę wpływa stan a co się z tym wiąże historia serwisowa....i sztuki które były porządnie serwisowane są w doskonałej kondycji - za coś takiego można zapłacić więcej niż średnia rynkowa ponieważ zakup budżetowy takiego auta wymagać będzie konkretnego serwisu co w podsumowaniu da nam identyczny wynik finansowy a dochodzi do tego stracony czas i nerwy.....
fajnie jakby autor coś więcej napisał na temat tego modelu, swoich doświadczeń i dodał komentarz dlaczego oczekuje takiej sumy za swoje auto
w sieci jest bardzo mało informacji na temat użytkowania takiego auta, jego mankamentów czy zalet

fajnie jakby autor coś więcej napisał na temat tego modelu, swoich doświadczeń i dodał komentarz dlaczego oczekuje takiej sumy za swoje auto
w sieci jest bardzo mało informacji na temat użytkowania takiego auta, jego mankamentów czy zalet
- Iceman
- Forum Audi A8 
Nie sprzedaję ,rozmyśliłem się , za darmo nie oddam jeżdżę dalej.  Kupiłem nowe opony, serwis olejowy zrobiony. Samochód jest w tym momencie na zmianie koloru. Fotki niedługo.  ![:]](https://a8team.pl/images/smilies/kwadr.gif) 

A cena no cóż każdy ma jakiś pułap poniżej którego nie opłaca się sprzedawać. Zresztą tyle zainwestowałem, że przynajmniej wiem co mam.

![:]](https://a8team.pl/images/smilies/kwadr.gif) 
 A cena no cóż każdy ma jakiś pułap poniżej którego nie opłaca się sprzedawać. Zresztą tyle zainwestowałem, że przynajmniej wiem co mam.

Jak założe rodzinę to też nad czymś takim pomyślę
   Jak założe rodzinę to też nad czymś takim pomyślę