RS6 C6
co masz na myśli? tak dużo czy tak mało.... (?)maciu pisze:na poważnie jest tyle warte?
wisi już sporo czasu to fakt..... niestety sprzedać RSa w PL to bardzo ciężki temat.... nie tak dawno poszedł za 120k RS6 C6 + ......Avant......2010.......i wiadomo jak to w wersji PLUS - mocna konfiguracja wyposażenia...limitowana wersja (wyszło tylko 500 sztuk)dice111 pisze:Z tego co pamietam juz dlugo sie sprzedaje...
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez panton, łącznie zmieniany 1 raz.
wydawało by się dużo...panton pisze:co masz na myśli? tak dużo czy tak mało.... (?)maciu pisze:na poważnie jest tyle warte?
ale patrzcie jaki ten swiat jest pełen przypadków... będąc dzisiaj w ASO
spotkałem kolegę z jego RS6 C6 porobioną przez Sportmile tyz niebieska
jak ta z wątku i muszę się przeprosić z jakby nie było A6ką...
nawet sporo tzw wypasu jest, zawieszenie i układ kierowniczy pracują wyśmienicie...
zapisałem się na listę jakby sprzedawał
Ostatnio zmieniony 23 paź 2017, 23:08 przez maciu, łącznie zmieniany 1 raz.
Proszę nie pisać z pytaniami technicznymi na PW - tylko na forum.
wyPAD 2020
wyPAD 2020
od jakiegoś czasu obserwuję rynek RS6 C6 i rozpiętość w cenach jest bardzo duża.....są sztuki za 100k i jest też za 180k (ten sam rocznik, przebieg wyposażenie).... bardzo trudno realnie wycenić takie auto.....myślę, że podobnie jak przy A8 na cenę wpływa stan a co się z tym wiąże historia serwisowa....i sztuki które były porządnie serwisowane są w doskonałej kondycji - za coś takiego można zapłacić więcej niż średnia rynkowa ponieważ zakup budżetowy takiego auta wymagać będzie konkretnego serwisu co w podsumowaniu da nam identyczny wynik finansowy a dochodzi do tego stracony czas i nerwy.....
fajnie jakby autor coś więcej napisał na temat tego modelu, swoich doświadczeń i dodał komentarz dlaczego oczekuje takiej sumy za swoje auto
w sieci jest bardzo mało informacji na temat użytkowania takiego auta, jego mankamentów czy zalet
fajnie jakby autor coś więcej napisał na temat tego modelu, swoich doświadczeń i dodał komentarz dlaczego oczekuje takiej sumy za swoje auto
w sieci jest bardzo mało informacji na temat użytkowania takiego auta, jego mankamentów czy zalet
Nie sprzedaję ,rozmyśliłem się , za darmo nie oddam jeżdżę dalej. Kupiłem nowe opony, serwis olejowy zrobiony. Samochód jest w tym momencie na zmianie koloru. Fotki niedługo.
A cena no cóż każdy ma jakiś pułap poniżej którego nie opłaca się sprzedawać. Zresztą tyle zainwestowałem, że przynajmniej wiem co mam.
A cena no cóż każdy ma jakiś pułap poniżej którego nie opłaca się sprzedawać. Zresztą tyle zainwestowałem, że przynajmniej wiem co mam.