¤ II OGOLNOPOLSKI ZLOT A8Team-stage3 (ZALICZKI)
Kolejna rewelacyjna impreza. Miło było znów Was spotkać, poznać nowych kolegów, wypić piwo, pogrillować i pobawić się.
Kolumna blisko 50 samochodów robi wrażenie, zwłaszcza jak są to Audi A8.
Raz jeszcze szacunek i wyrazy uznania dla organizatorów.
Do zobaczenia na kolejnym zlocie
Kolumna blisko 50 samochodów robi wrażenie, zwłaszcza jak są to Audi A8.
Raz jeszcze szacunek i wyrazy uznania dla organizatorów.
Do zobaczenia na kolejnym zlocie
...i to by było na tyle...
Vincent
Vincent
Ja też chciałem podziękować za wspólne spotkanie.
Nie spodziewałem się aż tak kulturalnych i towarzyskich ludzi. Było naprawdę super.
Nie mogę doczekać się kolejnego.
...no i oczywiście brawa dla organizatorów. Ich zaangażowanie to właśnie te kamienie milowe całego wydarzenia.
Nie spodziewałem się aż tak kulturalnych i towarzyskich ludzi. Było naprawdę super.
Nie mogę doczekać się kolejnego.
...no i oczywiście brawa dla organizatorów. Ich zaangażowanie to właśnie te kamienie milowe całego wydarzenia.
Troche lipa, że była taka jedna, co szpeciła wygląd całej kolumny. ...nie wiem co to tam robiło, ale za rok też będzie Was "forsować".Vincent pisze: Kolumna blisko 50 samochodów robi wrażenie, zwłaszcza jak są to Audi A8.
-
- Forum Audi A8
No wlasnie ja nie wiem dlaczego? Szukałem was pod wieczór to mi powiedziano że se pojechali pomorzaniepiotrekdomy pisze:szkoda ze na grilla nie zostalismy ale jakos tak wyszlo:)
A przecie mielismy wolne domki nawet opłacone i byśta spokojnie do niedzieli zostali. Żeby mi to było ostatni raz! przyjeżdzacie to zostajecie na głownej imprezie uobowiązkowo.
piotrekdomy, ja sie po powrocie zająłem chwile dzieckiem bo chore było a potem przygotowaniami grila i w miedzyczasie sie wypytywalem o Marka i ekipe ale nie wiem czy Was juz nie bylo czy jak mysleliśmy ze zostaniecie bo jak Apo napisał miejsca, picia i jedzenia bylo pod dostatkiem....kurcze no szkoda.
Za rok mam nadzieje na dłużej zostaniecie
Za rok mam nadzieje na dłużej zostaniecie
to nie jest zwykły napęd...to