![]() |
![]() |
![]() |
II Ogólnopolski Zlot A8Team - powrót
FOSS + FORZA do Warszawy dotarliśmy w duecie dopiero koło 22:00
Tak późno ale w drogę powrotną to my ruszyliśmy dopiero koło 19-tej.... bo jeszcze obiad w Verano, po obiedzie wycieczka do Lichenia, potem z dzieciakami z powrotem do Ślesina na park linowy.... i zanim się zebraliśmy to już wieczór zapadał
My zadowoleni, Żony zadowolone, Dzieci zadowolone... nie da się tego inaczej podsumować jak impreza super
Tak późno ale w drogę powrotną to my ruszyliśmy dopiero koło 19-tej.... bo jeszcze obiad w Verano, po obiedzie wycieczka do Lichenia, potem z dzieciakami z powrotem do Ślesina na park linowy.... i zanim się zebraliśmy to już wieczór zapadał

My zadowoleni, Żony zadowolone, Dzieci zadowolone... nie da się tego inaczej podsumować jak impreza super

* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Najpierw musze ogarnąć temat ze sterownikiem abs-u - albo zwracać ten niby sprawny i szukac kolejnego, albo od razu przesłać ten do fachowej naprawy. ...bo nikt nie powiedział, że następny teoretycznie sprawny będzie sprawny w praktyce.Anepu pisze:Damian to co jutro bierzesz się za naprawy ?
W miedzy czasie przegub się "dotrze", a jak zaterkocze, wtedy wymienię.

Witajcie my nie znaleźliśmy noclegu wiec powrót na śląsk dotarliśmy ok 18 ale zapomniałem hasła i się nie meldowałem
dzieki jeszcze raz za super imprezę wszystkim fajnie było was poznać super organizacja
WY

dzieki jeszcze raz za super imprezę wszystkim fajnie było was poznać super organizacja

Witam wszelkie sprawy związane z forum proszę kierować na 790531108 z braku czasu niestety jestem dość. Mało aktywny na forum pozdrawiam
My wylądowalismy w domku około 24....
Folia z szyberdachu powiedziała papa po 50km więc trzeba bylo kombinować.
Pozdrowienia dla wszystkich, było nas naprawdę dużo.
Podziękowania dla organizatorów -nie mieli lekko!!!!
Martin rs4 -Lechu
Przepraszam tych których nie zdążyłem poznać, porozmawiać.
Jeszcze pozdrowionka dla Amstaffa i jego żonki za bardzo szybką cheć pomocy(nożyczek nie oddalem-zapomniałem )
oraz dla Denishow - jesteś spoko gość
Folia z szyberdachu powiedziała papa po 50km więc trzeba bylo kombinować.
Pozdrowienia dla wszystkich, było nas naprawdę dużo.
Podziękowania dla organizatorów -nie mieli lekko!!!!
Martin rs4 -Lechu

Przepraszam tych których nie zdążyłem poznać, porozmawiać.
Jeszcze pozdrowionka dla Amstaffa i jego żonki za bardzo szybką cheć pomocy(nożyczek nie oddalem-zapomniałem )
oraz dla Denishow - jesteś spoko gość