oby to coś z okablowaniem

[ Dodano: 2016-09-24, 12:11 ]
Jednak silniczek padl ... u kogo mozna to zregenerowac ?
![]() |
![]() |
![]() |
Nie, tłoczek sam się nie cofnie. Trzeba go wepchnąć.songo pisze:1. Czy kiedy komputerem wykonuję operacje cofnięcia tłoczka to czy tłoczek powinien się sam cofnąć do zera czy tylko zluzować a my musimy go wepchnąć ?
Nie, nie zniknie.songo pisze:2. Na Fisie wyświetlił mi się oczywiście piorunujący znak i czerwony wielki znak z wykrzyknikiem , czy on zniknie w czasie jazdy ?
Naprawić hamulec postojowy. Innej metody nie znam.songo pisze:jak Zrobić żeby widzieć informacje z Fis
FOSS pisze:zaciągania i popuszczania silniczek po tej mało sprawnej stronie zaciśnie się i już nie puści... i na tym zakończy się jazda.
Weź..... robiłeś to kiedyś z ziemi bez podnoszenia auta i bez ściągania koła?dracus6662 pisze:nooooo proszę ... Damian nie zgodzę się z tobą
jazda się nie skończy ... o ile się zrobi wszystko z glowa
silniczek odkręcasz... a następnie poluzowujesz tłoczek... bardzo prosto
jak? a no tak:
otwierasz bagażnik
z zasobnika w klapie wybierasz dziwny srebrny kluczyk
jedna jego strona słuzy do odkręcenia silniczka a druga do poluzowania tłoczka
a ze można to zrobić bez nawet podniesienia auta to już wiesz sam bo mi to też sugerowałeś kiedyś
No ja miałem niestety tą wątpliwą przyjemność, w moim aucie.drago_o pisze:Z kanału odkręcałem ale tak z ziemi to nie wiem czy bym bez zdejmowania koła robił![]()