[3CITY] SPOT 10.08 godz.17 ul. Grunwaldzka 262 Gdańsk
ZLOT, zlot i po zlocie jak zwykle milo bylo spedzić czas wsrod kolegów i kolezanek :lol: Mi niestety w biegu wypadla pilna sprawa i musialem sie wczenśniej urwać, czekamy na filmy i foty pozdrawiam klubowiczów ;-)
PS: FOSS milo ze sie pojawiłeś co tym samym pokazałeś ze odleglość dla ciebie nie strasza aby spotkać sie z grupką znajomych o podobnym zainteresowaniu oby tak dalej....... :-D
PS: FOSS milo ze sie pojawiłeś co tym samym pokazałeś ze odleglość dla ciebie nie strasza aby spotkać sie z grupką znajomych o podobnym zainteresowaniu oby tak dalej....... :-D
Ja również dziękuję wszystkim.
Nasze Spoty trójmiejskie robią się coraz ciekawsze ;-)
A tu na początek to co zrobił MichałTT
http://www.a8team.pl/topics2/2629.htm
Nie po raz pierwszy i jak znam siebie nie po raz ostatni :lol:klon_84 pisze:FOSS milo ze sie pojawiłeś co tym samym pokazałeś ze odleglość dla ciebie nie strasza aby spotkać sie z grupką znajomych o podobnym zainteresowaniu oby tak dalej....... :-D
Foty spoko...SERGIO pisze:Ja również dziękuję wszystkim.
swoją drogą nieźle się odpycha ta Michałowa TeTeta...
no ale to eReSa więc można się było tego spodziewać :mrgreen:
SERGIO nie wiem o której się rozjechaliśmy... ja po Waszym odjeździe byłem tam jeszcze ze 20 min. bo szykowałem dzieciaki do drogi (siku, picie, pampers itd. itp.)...
w każdym razie jak zapowiedziałem powrót był raczej spokojnym tempem ale w domu byłem 23:45...
nie wiem jak to się stało ale jakoś tak szybko to poszło :mrgreen:
Dzięki wszystkim za mile spędzony czas i szczególnie dla dziewczyn za pomoc przy ogarnięciu moich dzieciaczków (dzięki czemu mogłem nawet udzielać się czasem w dyskusjach) :-D
Noi zapraszamy na nasze spoty w Warszawie...
no chyba że zorganizujemy coś w połowie drogi... to byłby szał jakbyśmy tak wspólnie na 15 aut najechali jakieś małe miasteczko... np. Nidzicę... albo Ostródę :mrgreen: :mrgreen: :-P
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
Dobry pomysł z takim spotem mogło by i od nas parę autek wpaść. Myślę, że można by kiedyś coś takiego zorganizować.FOSS pisze:Noi zapraszamy na nasze spoty w Warszawie...
no chyba że zorganizujemy coś w połowie drogi... to byłby szał jakbyśmy tak wspólnie na 15 aut najechali jakieś małe miasteczko... np. Nidzicę... albo Ostródę :mrgreen: :mrgreen: :-P
Dążenie do doskonałości.
daro72, "kiedyś" kurna zima się zbliża to jak w tym roku to trzeba byłoby juz coś pomyśleć, chyba że dopiero na wiosnę
No a tak wracając to spot jak zawsze na najlepszym poziomie dobrze było Was ponownie zobaczyć ..
FOSS pełen podziw za odwagę przybycia samemu z córeczkami .. I nie ma za co ;D
Zdjęcia jak ogarnę to wrzucę
No a tak wracając to spot jak zawsze na najlepszym poziomie dobrze było Was ponownie zobaczyć ..
FOSS pełen podziw za odwagę przybycia samemu z córeczkami .. I nie ma za co ;D
Zdjęcia jak ogarnę to wrzucę
Ja też być zadowolony ze spotkania jeszcze raz sorry fader za spóźnienie no i żałuje że nie było mnie od początku od dzisiaj zeerroo alkoholu :mrgreen:do tego musiałem wracać do roboty, było mi krótko :-/ kolega też był zmęczony ;-) nie ma to jak wypady do Niemiec
czyt.wekkendowe pozdrawiam wszystkich
czyt.wekkendowe pozdrawiam wszystkich
Jestem oczywiście za a nawet przeciw ;-)
Chyba marta czułaś pismo nosem bo wczoraj rozmawiałem z Rafelkiem i kombinowaliśmy jak tu coś zorganizować.
Od razu chcę zaznaczyć że miejsce na Spocik takie aby za bardzo nie wiało i blisko jakaś knajpka żeby ciepła herbatę wypić.
[ Dodano: 2010-10-27, 10:00 ]
Proponuję 14 listopada oczywiście standardowo o 13.00
Chyba marta czułaś pismo nosem bo wczoraj rozmawiałem z Rafelkiem i kombinowaliśmy jak tu coś zorganizować.
Od razu chcę zaznaczyć że miejsce na Spocik takie aby za bardzo nie wiało i blisko jakaś knajpka żeby ciepła herbatę wypić.
[ Dodano: 2010-10-27, 10:00 ]
Kurcze, jakbyś się przypadkiem zdecydował wiesz na co to może bym namówił żonę na wycieczkę i połączylibyśmy przyjemne z pożytecznym :roll:SERGIO pisze:Jestem oczywiście za a nawet przeciw ;-)
(...)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem