U mnie mnie jest tak jak napisałeś. Trzymam i fotel się ustawia, puszczę i się zatrzymuje.
Uważam ze to dobre rozwiązanie, bo kiedyś fotel w BMW, które stało w komisie, chciał mnie wcisnąć w kierownicę jak wcisnąłem guzik z pamięci foteli. Na szczęście do grubasów nie należę :-P
[D2 preFL ALL ] Programowanie foteli oraz wycieraczek
U mnie czasem wcisnę guzik i samo się ustawia, a czasem muszę trzymać guzik żeby się ustawiało.Gabriel pisze:U mnie mnie jest tak jak napisałeś. Trzymam i fotel się ustawia, puszczę i się zatrzymuje.
Uważam ze to dobre rozwiązanie, bo kiedyś fotel w BMW, które stało w komisie, chciał mnie wcisnąć w kierownicę jak wcisnąłem guzik z pamięci foteli. Na szczęście do grubasów nie należę :-P
Dokładnie mam tak samo. Ale zależne jest to o ile się nie mylę, od tego czy kluczyk jest w stacyjce i czy drzwi są zamknięte. Nie pamiętam dokładnie, ale jakoś tak to właśnie dziwnie działało.adrian949 pisze:U mnie czasem wcisnę guzik i samo się ustawia, a czasem muszę trzymać guzik żeby się ustawiało.
Przy otwartych drzwiach jak nacisniesz guzik to automatycznie wszystko leci ,a przy zamknietych musisz trzymac bo jak puscisz to przestaje dzialas ustawianieSimone331 pisze:Dokładnie mam tak samo. Ale zależne jest to o ile się nie mylę, od tego czy kluczyk jest w stacyjce i czy drzwi są zamknięte. Nie pamiętam dokładnie, ale jakoś tak to właśnie dziwnie działało.adrian949 pisze:U mnie czasem wcisnę guzik i samo się ustawia, a czasem muszę trzymać guzik żeby się ustawiało.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Witam , Zamontowałem ostatnio fotele z S8 , mają taki podłużny moduł pod siedziskiem (nie było w starym fotelu tego) domyślam się że to moduł pamięci .
Pytanie o kostki i jakiś schemat połączenia .
Czy ktoś coś takiego posiada ??
Pytanie o kostki i jakiś schemat połączenia .
Czy ktoś coś takiego posiada ??
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.