części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[D2 preFL ALL ] Programowanie foteli oraz wycieraczek

Awatar użytkownika
Gabriel
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Gabriel » 30 paź 2013, 09:07

U mnie mnie jest tak jak napisałeś. Trzymam i fotel się ustawia, puszczę i się zatrzymuje.
Uważam ze to dobre rozwiązanie, bo kiedyś fotel w BMW, które stało w komisie, chciał mnie wcisnąć w kierownicę jak wcisnąłem guzik z pamięci foteli. Na szczęście do grubasów nie należę :-P

adrian949

Post autor: adrian949 » 30 paź 2013, 19:15

Gabriel pisze:U mnie mnie jest tak jak napisałeś. Trzymam i fotel się ustawia, puszczę i się zatrzymuje.
Uważam ze to dobre rozwiązanie, bo kiedyś fotel w BMW, które stało w komisie, chciał mnie wcisnąć w kierownicę jak wcisnąłem guzik z pamięci foteli. Na szczęście do grubasów nie należę :-P
U mnie czasem wcisnę guzik i samo się ustawia, a czasem muszę trzymać guzik żeby się ustawiało.

Awatar użytkownika
Simone331
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Simone331 » 30 paź 2013, 21:45

adrian949 pisze:U mnie czasem wcisnę guzik i samo się ustawia, a czasem muszę trzymać guzik żeby się ustawiało.
Dokładnie mam tak samo. Ale zależne jest to o ile się nie mylę, od tego czy kluczyk jest w stacyjce i czy drzwi są zamknięte. Nie pamiętam dokładnie, ale jakoś tak to właśnie dziwnie działało. ;)

seba185
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: seba185 » 30 paź 2013, 23:34

Simone331 pisze:
adrian949 pisze:U mnie czasem wcisnę guzik i samo się ustawia, a czasem muszę trzymać guzik żeby się ustawiało.
Dokładnie mam tak samo. Ale zależne jest to o ile się nie mylę, od tego czy kluczyk jest w stacyjce i czy drzwi są zamknięte. Nie pamiętam dokładnie, ale jakoś tak to właśnie dziwnie działało. ;)
Przy otwartych drzwiach jak nacisniesz guzik to automatycznie wszystko leci ,a przy zamknietych musisz trzymac bo jak puscisz to przestaje dzialas ustawianie

Awatar użytkownika
krzychu22.p1i
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: krzychu22.p1i » 31 paź 2013, 09:10

To jest zrobione dla bezpieczeństwa. Audi o wszystko zadbało. :-)
[center]
Forum Audi A7.
Forum Audi A6.

[/center]

ernesto

Post autor: ernesto » 06 lis 2013, 17:18

krzychu22.p1i pisze:To jest zrobione dla bezpieczeństwa. Audi o wszystko zadbało. :-)
:/ a ja myślałem że się popsuło i już miałem zamawiać cały zespół przełączników :-)

Awatar użytkownika
mdamian
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: mdamian » 08 paź 2016, 19:10

Witam , Zamontowałem ostatnio fotele z S8 , mają taki podłużny moduł pod siedziskiem (nie było w starym fotelu tego) domyślam się że to moduł pamięci .
Pytanie o kostki i jakiś schemat połączenia .
Czy ktoś coś takiego posiada ??

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D2 (1994 - 2002)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl