Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
Dzisiaj zamontowałem spryskiwacze preliftowe. Działają. Teraz zderzak do przemalowania oraz zaslepki. Jedyny problem to nie chowająca sie zaślepka spryskiwacza od kierowcy. Lekko się przekrzywia przy chowaniu i tye długi bolce nie trafiają w otwory. Nie wiecie jak podregulować ? Pewnie zderzak trzeba będzie demontować znowu. Miałem DRL w halogenach montować ale nie moge się do alternatora na plus dobrać bez podnosnika. Moer wiecie skad w komorze silnika plus po odpaleniu silnika zebrać ? Na razie za drl preliftowe halogeny beda robić a halogenow nie bedzie. To juz jutro.
[ Dodano: 2016-10-20, 17:09 ]
dzienne / przeciwmielne wstawione. działa.
[ Dodano: 2016-10-21, 20:54 ]
A dziś o 20.30 zgubiłem zderzak przedni. Dziura na parkingu, koło wpadło i zanim się zorientowałem zderzak wyrwany od strony kierowcy, wyrwane zaslepki od spryskiwaczy. Myśłałem że przechodnia skopię choć nie winny. Tylko w tym zasranym kraju zrywają chodnik z częścią jezdni i nie oznakowane oraz nie oświetlone zostawiają. Nie wiecie jak odtworzyć mocowanie żaślepki spryskiwacza lamp do samego sprysku ?
[ Dodano: 2016-10-20, 17:09 ]
dzienne / przeciwmielne wstawione. działa.
[ Dodano: 2016-10-21, 20:54 ]
A dziś o 20.30 zgubiłem zderzak przedni. Dziura na parkingu, koło wpadło i zanim się zorientowałem zderzak wyrwany od strony kierowcy, wyrwane zaslepki od spryskiwaczy. Myśłałem że przechodnia skopię choć nie winny. Tylko w tym zasranym kraju zrywają chodnik z częścią jezdni i nie oznakowane oraz nie oświetlone zostawiają. Nie wiecie jak odtworzyć mocowanie żaślepki spryskiwacza lamp do samego sprysku ?
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
D3 dostało lusterka z S8 (składane, podgrzewane, fotochromy, z oświetleniem zewnętrznym pod C/LH) - jeden z prostszych retrofitów.
Ostatnio zmieniony 26 paź 2016, 21:16 przez dice111, łącznie zmieniany 1 raz.
Black Cars Matters