![]() |
![]() |
![]() |
A8 D2 4.2Q 99' by Nyku (Książka Serwisowa)
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
- Nyku
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Imię: Radek
Plewis, będe skłonny ku nowym. Chińczyki ale nowe. Jak to jednak będzie czas pokaże, czeka mnie jeszcze regeneracja maglownicy i ogarnięcie zawieszenia z przodu co nadszarpnie mój i tak nadszarpnięty budżet wiec nic jeszcze nie jestem w stanie powiedzieć jak to będzie. Co do rozmiarów to się zastanawiam bo na tył moge wrzucić nawet jakieś 255-265 nawet i nie wiem czy chce po prostu "konkret kapcia" czy nie iść w delikatny naciąg ale też nie wiem jak to wyjdzie bo nie mam przesadnej "gleby" tylko zawias z S8 jest i ten naciąg może wyglądać niefajnie.
krzychu22.p1i, nie chce Cię teraz skłamać ale z przodu mam 15mm lub 20mm z kolei na tyle 25mm lub 30mm. Nigdy nie pamiętam
Ale raczej pierwsza opcja jest 
Tak to "wystaje"
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
Wystaje także jeszcze róg zderzaka bo nie poskładane jeszcze tak jak ma być po kolizji
krzychu22.p1i, nie chce Cię teraz skłamać ale z przodu mam 15mm lub 20mm z kolei na tyle 25mm lub 30mm. Nigdy nie pamiętam

Tak to "wystaje"
Wystaje także jeszcze róg zderzaka bo nie poskładane jeszcze tak jak ma być po kolizji

- CINEK
- Super Klubowicz
Potwierdzam...bardzo fajnie to wygląda... jednak min. 9J fele muszą być bo wezsze juz nie dają tak tajnej optykidanishow pisze:Ja mam fabryczny zawias S8, lekki naciąg i wygląda ...fajnie, jak dla mnie idealnieNyku pisze:tylko zawias z S8 jest i ten naciąg może wyglądać niefajnie
to nie jest zwykły napęd...to
- Nyku
- Super Klubowicz
To jaką szerokość gumy polecilibyście na 9,5 cala szerokościmartin_rs4 pisze:Potwierdzam...bardzo fajnie to wygląda... jednak min. 9J fele muszą być bo wezsze juz nie dają tak tajnej optykidanishow pisze:Ja mam fabryczny zawias S8, lekki naciąg i wygląda ...fajnie, jak dla mnie idealnieNyku pisze:tylko zawias z S8 jest i ten naciąg może wyglądać niefajnie

225-235 będzie ok?
Byłbym wdzięczny za fotkę jak to wygląda z takiej dobrej perspektywy

- robertas
- Super Klubowicz
- Nyku
- Super Klubowicz
Felgi używane brałem. Miałem do wyboru 4x8,5 albo 2x8,5 i 2x9,5. Wolałem te wiadra na tył wrzucić a z przodu troszkę mniej niż wszedzie tylko o pół cala więcej niż obecnie. Wiadomo Quattro to trzeba wziąć 4 takie same rozmiary więc przód się naciągnie inaczej a tył inaczej dlatego chce się wstrzelić w taki złoty środek by naciąg był podobny i z przodu i z tyłu ale obawiam się że jak zrobie naciąg przód to nie wyjdzie tył. Jak zrobię naciąg tył to z przodu będę miał oponę która będzie spadać z felgirobertas pisze:Nyku, kuorde, szkoda ze jak brales nowe to nie kupiles 4x9,5teraz bedzie problem z gumami... Ja bym zapodal 245 , tyle ze nie wiem jak wybrniesz z profilami...

- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz