![]() |
![]() |
![]() |
A8 D2 4.2Q 99' by Nyku (Książka Serwisowa)
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
- Nyku
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Imię: Radek
Plewis, będe skłonny ku nowym. Chińczyki ale nowe. Jak to jednak będzie czas pokaże, czeka mnie jeszcze regeneracja maglownicy i ogarnięcie zawieszenia z przodu co nadszarpnie mój i tak nadszarpnięty budżet wiec nic jeszcze nie jestem w stanie powiedzieć jak to będzie. Co do rozmiarów to się zastanawiam bo na tył moge wrzucić nawet jakieś 255-265 nawet i nie wiem czy chce po prostu "konkret kapcia" czy nie iść w delikatny naciąg ale też nie wiem jak to wyjdzie bo nie mam przesadnej "gleby" tylko zawias z S8 jest i ten naciąg może wyglądać niefajnie.
krzychu22.p1i, nie chce Cię teraz skłamać ale z przodu mam 15mm lub 20mm z kolei na tyle 25mm lub 30mm. Nigdy nie pamiętam
Ale raczej pierwsza opcja jest 
Tak to "wystaje"
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
Wystaje także jeszcze róg zderzaka bo nie poskładane jeszcze tak jak ma być po kolizji
krzychu22.p1i, nie chce Cię teraz skłamać ale z przodu mam 15mm lub 20mm z kolei na tyle 25mm lub 30mm. Nigdy nie pamiętam

Tak to "wystaje"
Wystaje także jeszcze róg zderzaka bo nie poskładane jeszcze tak jak ma być po kolizji

Potwierdzam...bardzo fajnie to wygląda... jednak min. 9J fele muszą być bo wezsze juz nie dają tak tajnej optykidanishow pisze:Ja mam fabryczny zawias S8, lekki naciąg i wygląda ...fajnie, jak dla mnie idealnieNyku pisze:tylko zawias z S8 jest i ten naciąg może wyglądać niefajnie
to nie jest zwykły napęd...to
- Nyku
- Super Klubowicz
To jaką szerokość gumy polecilibyście na 9,5 cala szerokościmartin_rs4 pisze:Potwierdzam...bardzo fajnie to wygląda... jednak min. 9J fele muszą być bo wezsze juz nie dają tak tajnej optykidanishow pisze:Ja mam fabryczny zawias S8, lekki naciąg i wygląda ...fajnie, jak dla mnie idealnieNyku pisze:tylko zawias z S8 jest i ten naciąg może wyglądać niefajnie

225-235 będzie ok?
Byłbym wdzięczny za fotkę jak to wygląda z takiej dobrej perspektywy

- Nyku
- Super Klubowicz
Felgi używane brałem. Miałem do wyboru 4x8,5 albo 2x8,5 i 2x9,5. Wolałem te wiadra na tył wrzucić a z przodu troszkę mniej niż wszedzie tylko o pół cala więcej niż obecnie. Wiadomo Quattro to trzeba wziąć 4 takie same rozmiary więc przód się naciągnie inaczej a tył inaczej dlatego chce się wstrzelić w taki złoty środek by naciąg był podobny i z przodu i z tyłu ale obawiam się że jak zrobie naciąg przód to nie wyjdzie tył. Jak zrobię naciąg tył to z przodu będę miał oponę która będzie spadać z felgirobertas pisze:Nyku, kuorde, szkoda ze jak brales nowe to nie kupiles 4x9,5teraz bedzie problem z gumami... Ja bym zapodal 245 , tyle ze nie wiem jak wybrniesz z profilami...

- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz