[D2 ALL ] Wasze wozy na sportowych zawieszeniach
Poprzednio na oryginalnych S przód wydawał się wyższy od tylu co mnie denerwowało a teraz jest perfekt.martin_rs4 pisze:aaa to dlatego tak Ci fajnie siedzie bo na ori eSowych pringach nie było by takiego fajnego efektu.vanos2012 pisze:zmieniłem tylko springi z przodu na Jamex -35.
Tak było przed zmianą
noo dokładnie, tak to wygląda, bo ja u siebie miałem ten efekt właśnie na ori eSowym setupie. Dlatego też się zdecydowałem na te talerzyki obniżające na przód bo nie chciałem springów wymieniać...vanos2012 pisze:Tak było przed zmianą
a efekt względem serii to i tak ok. - 3/4cm
to nie jest zwykły napęd...to
U mnie też siadło ok - 3 cm. Te Jamexy są jednak trochę twardsze co teraz daje się odczuć. Ale zniosę to dla lepszego wyglądu.martin_rs4 pisze:noo dokładnie, tak to wygląda, bo ja u siebie miałem ten efekt właśnie na ori eSowym setupie. Dlatego też się zdecydowałem na te talerzyki obniżające na przód bo nie chciałem springów wymieniać...vanos2012 pisze:Tak było przed zmianą
a efekt względem serii to i tak ok. - 3/4cm
Szczególnie jak miałem załadowane auto to wtedy była tragedia, wyglądał jak pershing przy starcie
hahaha tez tak mówiłem jak włożyłem zawieszenie od S8 ... do momentu kiedy stwierdziłem, że jednak wole komfort, bo drogi co raz lepsze ale jeszcze jednak brakuje dużo...vanos2012 pisze:Te Jamexy są jednak trochę twardsze co teraz daje się odczuć. Ale zniosę to dla lepszego wyglądu.
Obecnie mam standardowe amorki sachsa + eSowe springi + talerzyki jest wygląd i komfort
to nie jest zwykły napęd...to
vanos2012, tez kiedys zaczynalem od Jamexow Wydaje mi sie ze na eskowym amorze to najlepsza altternatywa Choc ja mialem na normalnych lagach, to naprawde nie odczulem roznicy w twardosci Rzeklbym nawet ze twardosc byla taka jak ori... Tylko lagi mialem troche za dlugie Jesli wiesz o co mi chodzi
U mnie KW v1 bodajze okute poduchami Rubena Tak ze troche inaczej w gronie a8 team sie przemieszczam
U mnie KW v1 bodajze okute poduchami Rubena Tak ze troche inaczej w gronie a8 team sie przemieszczam