Koła 255/40 R19.
Przód 68 cm, tył 67 cm
![]() |
![]() |
![]() |
Poprzednio na oryginalnych S przód wydawał się wyższy od tylu co mnie denerwowało a teraz jest perfekt.martin_rs4 pisze:aaa to dlatego tak Ci fajnie siedzie bo na ori eSowych pringach nie było by takiego fajnego efektu.vanos2012 pisze:zmieniłem tylko springi z przodu na Jamex -35.
noo dokładnie, tak to wygląda, bo ja u siebie miałem ten efekt właśnie na ori eSowym setupie. Dlatego też się zdecydowałem na te talerzyki obniżające na przód bo nie chciałem springów wymieniać...vanos2012 pisze:Tak było przed zmianą
U mnie też siadło ok - 3 cm. Te Jamexy są jednak trochę twardsze co teraz daje się odczuć. Ale zniosę to dla lepszego wyglądu.martin_rs4 pisze:noo dokładnie, tak to wygląda, bo ja u siebie miałem ten efekt właśnie na ori eSowym setupie. Dlatego też się zdecydowałem na te talerzyki obniżające na przód bo nie chciałem springów wymieniać...vanos2012 pisze:Tak było przed zmianą
a efekt względem serii to i tak ok. - 3/4cm
hahaha tez tak mówiłem jak włożyłem zawieszenie od S8vanos2012 pisze:Te Jamexy są jednak trochę twardsze co teraz daje się odczuć. Ale zniosę to dla lepszego wyglądu.