[D3 03 4.2MPI/LPG ] zwykłe zawieszenie w D3
-
- Forum Audi A8
[D3 03 4.2MPI/LPG ] zwykłe zawieszenie w D3
Witam mam pytanie czysto z ciekawości kiedy przeglądając olx znalazłem d3 z wymienioną pneumatyka na zawieszenie zwykle czy to możliwe jest w ogóle?
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez mariuszjp100, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
Tylko od czego pasują amortyzatory ciekawe ale jak kupię d3 to na pewno będę grzebał w tym temacie.
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez mariuszjp100, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A8
Tylko Panowie kto od Was takie Audi później kupi??
Według mnie lepiej kupić inne auto gdyż zmienienie czegoś co zaprojektował ktoś zwyczajnie mija się z celem. Auto klasy premium ma to na wyposażeniu i nie powinno się w takie rzeczy ingerować a to że z czasem pneumatyka będzie bardziej problemowa to jest normalne.
Wszystko ma swój okres użytkowania. Bynajmniej ja tak twierdzę.
Według mnie lepiej kupić inne auto gdyż zmienienie czegoś co zaprojektował ktoś zwyczajnie mija się z celem. Auto klasy premium ma to na wyposażeniu i nie powinno się w takie rzeczy ingerować a to że z czasem pneumatyka będzie bardziej problemowa to jest normalne.
Wszystko ma swój okres użytkowania. Bynajmniej ja tak twierdzę.
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Na Audi US już parę takich jeździ. Z przodem generalnie problemu nie ma, bo zregenerujesz, gorzej z tyłem - używki, albo nowe, chociaż Chińczycy zaczęli coś robić, ale nie znam nikogo kto to testował.
Pamiętaj jednak, że zwykły zawias nie da Ci komfortu i możliwości pneumatyki, w PL spokojnie można na 20, czy 21'' jeździć .
Pamiętaj jednak, że zwykły zawias nie da Ci komfortu i możliwości pneumatyki, w PL spokojnie można na 20, czy 21'' jeździć .
Black Cars Matters