Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
A ja kilka dni temu postawiłem auto na słońcu i lusterka mi "wypłowiały" - teraz wyglądają identycznie jak eSkowe
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Z racji tego, że wczoraj siedziałem w garażu do około 2 w nocy to dzisiaj wstawię kilka zdjęć
Pożyczona od znajomego "polerka" nie była nic warta. Tania budżetówka bez stabilizacji obrotów. Odpuściłem korektę lakieru, gdyż nie mogłem sobie pozwolić teraz na kupno nowej.
Samochód wyglinkowany, więc postanowiłem położyć cleaner, glaze, dressing na plastiki i wosk. Wszystko zajęło troche czasu, ale plan wykonany
Aparat w garażu nie chciał uchwycić efektu prac stąd brak zdjęć samochodu
Pożyczona od znajomego "polerka" nie była nic warta. Tania budżetówka bez stabilizacji obrotów. Odpuściłem korektę lakieru, gdyż nie mogłem sobie pozwolić teraz na kupno nowej.
Samochód wyglinkowany, więc postanowiłem położyć cleaner, glaze, dressing na plastiki i wosk. Wszystko zajęło troche czasu, ale plan wykonany
Aparat w garażu nie chciał uchwycić efektu prac stąd brak zdjęć samochodu
To jeszcze nie wiesz jak to działa?emilus143 pisze:Kupiłem taką rok temu i czekam z niecierpliwością aż się spali a nastąpi to już wkrótce.sux256 pisze:Tania budżetówka bez stabilizacji obrotów
Kupiłem dzisiaj do białego kompletny rozrząd i zastanawiam się, czemu do A8 jak robiłem zakup, kosztowało to aż 900 złotych!?
Obrazek
- dzień dobry, poproszę cześć do auta
- dzień dobry, 30zl
- ale to do Audi A8
- aaaaa to w takim razie 600zl :-)