Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

Kontakt do Administracji A8Team.PL

Dziękujemy :)

Linkownia, ciekawostki, pogawędki nie tylko związane z Audi A8 i nie tylko związane z motoryzacją.
Awatar użytkownika
Lechu
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Dziękujemy :)

Post autor: Lechu » 10 lis 2016, 18:03

[center]Pragniemy jako organizatorzy wszystkim serdecznie podziękować za udział w II Ogólnopolskim zlocie Audi A8Team. Jesteście superm wszyscy tworzyliśmy mega klimat i impreze i zgraną społeczność ;) dzięki Wam wszystkim tak na prawdę ta impreza się udała.

Chcemy podziękować w szczególności osobom, którzy mieli wkład w organizację tej imprezy.

Jako ja serdeczne podziękowania i "zdrówko" z podniesionym kielonkiem dla Marcina dzięki któremu się ten zlot odbył. Nie podlega to dyskusji.

Również dla żony Marcina jak i Ernesta i Danishow i Apophisa, jak i dla tych których nie wymieniłem ;)

Słuchajcie z Wami robimy imprezę za rok ;)

Serdecznie dzięki bo dzięki Wam impreza była super. :)

Dziękujemy wszystkim sponsorom zlotu, dzięki którym klubowicze otrzymali upominki za konkursy oraz uznanie ;)

Serdecznie wyrazy wdzięczności firmom oraz klubowiczom za sponsorowanie nagród [/center]
[center]
  • Recticel Sp. z o.o.
    Obrazek

itelligence Sp z o.o.
    Obrazek

NAT - PARTS Michał Wruszak
    Obrazek

Mar-Deco
    Obrazek

Salon Audi Porsche Poznań Franowo
    Obrazek

Amstaff
    Obrazek

jordan233
Bardzo dziękujęmy :) I już zapraszamy na kolejny III Ogólnopolski zlot Audi A8team ;) nad którym już trwają prace ;)

[/center]

Awatar użytkownika
CINEK
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: CINEK » 10 lis 2016, 18:33

[center]Ja ze swojej strony chciałbym bardzo podziękować Michałowi (Lechu), który włożył nie mniejszy wysiłek i poświęcenie w przygotowanie tegorocznego zlotu. Od samego początku, aż do, można by rzec, ostatniego auta, które wyjechało z ośrodka był mi, nam wszystkim bardzo pomocny. To on dogrywał m.in. wyjazd do Konina na Ending Summer oraz załatwiał z ośrodkiem różnego rodzaju niedociągnięcia...

Wielkie brawa i raz jeszcze podziękowania dla Lecha i oczywiście Was wszystkich którzy uczestniczyli w Zlocie [/center]

[center] Obrazek [/center]

[center] <brawo> <okok> <brawo> <okok> [/center]

[center]Mamy nadzieje, że przyszłoroczna frekwencja dopisze w równym a nawet i większym stopniu jak w tym 2016 roku [/center]
to nie jest zwykły napęd...to

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na każdy temat”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl