Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
Noi w pizdu... 250pln + 1pkt karny za poruszanie się autem niesprawnym technicznie
Powód - przednie szyby w drzwiach oklejone folią.
Zakwestionowałem poprawność pomiarów i poprosiłem o ponowny pomiar łącznie z szybą czołową.
Noi dowiedziałem się, że "nie ma takiej możliwości bo właśnie rozładowała się bateria"
Prosiłem o inne urządzenie - dowiedziałem się, że "nie ma, na całą Warszawę mamy tylko jedno"
A radiowóz podjechał do mnie na stacji benzynowej w trakcie tankowania
Yebana polska
Powód - przednie szyby w drzwiach oklejone folią.
Zakwestionowałem poprawność pomiarów i poprosiłem o ponowny pomiar łącznie z szybą czołową.
Noi dowiedziałem się, że "nie ma takiej możliwości bo właśnie rozładowała się bateria"
Prosiłem o inne urządzenie - dowiedziałem się, że "nie ma, na całą Warszawę mamy tylko jedno"
A radiowóz podjechał do mnie na stacji benzynowej w trakcie tankowania
Yebana polska
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Z dzieckiem na pokładzie.Pepek pisze:W trakcie postoju na prywatnym terenie dałeś sobie wcisnąć mandat?
Z zagranicznym prawem jazdy.
Bez meldunku w PL.
Już kiedyś odmówiłem mandatu w sobotę wieczorem to zaproponowano mi lawetę + 48h na dołku do poniedziałku + w poniedziałek wizytę w sądzie
Dokładnie tak.pebo pisze:Z koniem będziesz się kopać? Czasami szkoda nerwów. Zamiast pilnować porządku, bezpieczeństwa i pomagać obywatelom to prowadzą działalność komercyjną.
Pewnikiem statystyki były chu..owe więc jeździli i szukali kogokolwiek gdzie można by było mandat dowalić
Niestety zacząłem się nad tym zastanawiać.Inter32 pisze:To musisz zerwać ta folię bo teraz codziennie będziesz dostawał od nich mandat
Wprawdzie Warszawa jest duża więc trafienie na ten sam patrol nie musi być tak oczywiste ale znam ciekawsze rzeczy na które mógłbym wydać te parę stówek.
Jeżdżę z folią kilkanaście lat ale kiedyś częściej zmieniałem auta. Teraz D3 mam już ponad 5 lat i na razie nie planuję zmiany więc problem może się nawarstwiać
Nie miałem.mkbewe pisze:A dowodu Ci nie zabrali ?
I dobrze bo mandat i tak bym dostał a musiałbym się jeszcze bujać z zatrzymanym dowodem.
Ale jakie zdziwienie. Ja nie jestem zdziwiony tylko wkur..ny.danishow pisze:Kwestia czasu aż was wszystkich wyłapią i mandaty wlepią. Przecież każdy z was doskonale wie, że to niezgodne z prawem więc skąd zdziwienie o mandacie?!
Bo ile razy potrzebowałem pomocy Policji to nie pomogli mi ani razu.
Całe to pitolenie nt. poprawy bezpieczeństwa ruchu to bujda na resorach.
Ten samochód działa jak lep na muchy.... patrzą i dostają szału macicy, muszą się przyj...ać bo ich po prostu wewnętrznie aż rozrywa.
A że już kilka razy wygrałem z nimi w sądzie to pewnie tym bardziej mają ochotę mi dowalić... za cokolwiek ale żeby pokazać kto tu jest panem.
Kilka razy usłyszałem wprost - tak, kontrola drogowa dlatego, że poruszam się takim właśnie autem.
I to się dzieje tylko w Polsce
Nie, w ogóle się tym nie zainteresowali.AMSTAFF pisze:Do lamp tylnych się nie doczepili?
Ciekawe poniekąd ale dyskusja nt. szyb i tak mi wystarczy
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
- Pepek
- Super Klubowicz
- Moje auto: S8 D5
- Rocznik: 1996
- Imię: Przemek
A co to wszystko ma do rzeczy? Dałeś *** po całości i tyle. Na tej samej zasadzie wpuść ich do firmy i daj sobie zatrzymać DR za brak lamp w aucie w którym masz akurat zrzucony przód do wymiany rozrządu. Przez takie podejście ludzi oni się czują bezkarni. Albo Ty jakoś na nich wrogo działasz.FOSS pisze:Z dzieckiem na pokładzie.Pepek pisze:W trakcie postoju na prywatnym terenie dałeś sobie wcisnąć mandat?
Z zagranicznym prawem jazdy.
Bez meldunku w PL.
Już kiedyś odmówiłem mandatu w sobotę wieczorem to zaproponowano mi lawetę + 48h na dołku do poniedziałku + w poniedziałek wizytę w sądzie
A samochodu nie mogą odholować jeśli jest możliwość jego zabezpieczenia na miejscu, a dwa masz prawo wezwać własną lawetę i *** im do tego.
A w ogóle kup se rejestrator jazdy i w razie akcji gdzie jesteś faktycznie w 100% niewinny rozkręcaj gównoburze w internetach.
A żeby było w temacie, zatankowałem za stówkę
Osiem garów, klima, wtrysk. Warto dla tej chwili żyć.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Imię: Krzysztof
Mateusz dawaj fotki całej ósemki.sux256 pisze:Ja dziś umyłem samochód
[url=http://images84.fotosik.pl/162/6f3fa3b52301e13fm.jpg]Obrazek[/URL]