części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

III OGÓLNOPOLSKI ZLOT AUDI A8 - OGÓLNA DYSKUSJA

Awatar użytkownika
danishow
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: danishow » 20 sty 2017, 20:07

Chłopaki zadziałają, zalookają i podadzą dokładne informacje. W Ślęsinie były 4 łózka na 10m2 więc tu na 30-tu powinno być ok ...tak myślę ;)

AMSTAFF

Post autor: AMSTAFF » 20 sty 2017, 20:21

W Ślesinie miałem domek i dwa niezależne pokoje w środku... są tu rodziny wielodzietne które nie chcą np. spać wszyscy "na sobie". Domki jednak mają pod tym względem swój urok. Ciekaw jestem jak frekwencja dopisze w tym roku w "luksusach".

piotrekdomy
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: piotrekdomy » 20 sty 2017, 20:26

AMSTAFF pisze:W Ślesinie miałem domek i dwa niezależne pokoje w środku... są tu rodziny wielodzietne które nie chcą np. spać wszyscy "na sobie". Domki jednak mają pod tym względem swój urok. Ciekaw jestem jak frekwencja dopisze w tym roku w "luksusach".
no własnie, zlot to chyba powinno byc cos wiecej niż jacuzzi i kregle;p
ale to tylko moja opinia, nic nie narzucam i nie narzekam.

nie piszemy wielkimi literami
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez piotrekdomy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
danishow
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: danishow » 20 sty 2017, 20:27

AMSTAFF pisze:W Ślesinie miałem domek i dwa niezależne pokoje w środku
A no to super miałeś, nawet nie wiedziałem że była taka opcja <okok>. Teraz jedziemy do hotelu więc by mieć dwa pomieszczenia musielibyśmy rezerwować pokoje typu Suite lub Apartament co przełożyłoby się na jeszcze większe koszty <hmm>

Awatar użytkownika
CINEK
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: CINEK » 20 sty 2017, 20:32

sluchajcie, nikogo do niczego nie zmuszamy. Kto bedyie chcial to przyjedzie, kto nie to nie...

tak dw. to dzwonilem nawet do tego osrodka na Kaszubach 3 razy i wyslalem dwa maile informacyjne odnosnie zlotu...mimo to do dzis dnia nie ma odezwu <bezradny>

nie podobaja sie luksusy to mozemy w Slesinie...tam nas chetnie przyjma :)
AMSTAFF pisze:Ciekaw jestem jak frekwencja dopisze w tym roku w "luksusach".
przyjedz to sie przekonasz ;)
to nie jest zwykły napęd...to

AMSTAFF

Post autor: AMSTAFF » 20 sty 2017, 21:24

danishow pisze:
AMSTAFF pisze:W Ślesinie miałem domek i dwa niezależne pokoje w środku
A no to super miałeś, nawet nie wiedziałem że była taka opcja <okok>. Teraz jedziemy do hotelu więc by mieć dwa pomieszczenia musielibyśmy rezerwować pokoje typu Suite lub Apartament co przełożyłoby się na jeszcze większe koszty <hmm>
Taki domek w Ślesinie to też byly większe dla mnie koszty... Nie wiedziałeś że takie były? Przecież zarówno w temacie II zlota jak i na stronie ośrodka było wszystko dokładnie napisane... zdjęcia domkow itd. Teraz też bym się liczył z kosztami ale takiej opcji tu nie ma. Nie ważne. Co do cen to pokoje są dwuosobowe i tyle! większe lub mniejsze.. ale dwójki i liczenie za te 2 osoby dodatkowe w takim pokoju nie powinno być w takich samych kwotach czyli po 140 zł za dobę jeśli nie posiadają w swojej ofercie pokoi 3 i 4 osobowych. Takie moje zdanie. Dostawka to dostawka i powinno być taniej. Jeśli chcemy jechać w cztery osoby to na cwaniaka można wziąść dwa materace dmuchane i się przewaletować <jezyk2> w końcu to hotel i płacisz za pokój a ile osób tam będzie spało to nikogo nie powinno obchodzić. ;)

Awatar użytkownika
mardeco
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: mardeco » 20 sty 2017, 21:31

:) auta za 50 koła a szczypiecie się o parę groszy :) żenada <brawo>
Witam wszelkie sprawy związane z forum proszę kierować na 790531108 z braku czasu niestety jestem dość. Mało aktywny na forum pozdrawiam

Awatar użytkownika
CINEK
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: CINEK » 20 sty 2017, 21:35

Adam jesli jedziesz w 4 dorosle osoby i dostaniecie 2 pokoje dwuosobowe lub jedziecie w 2 osoby dorosle i 2 dzieci i dostaniecie wiekszy pokoj 2 osobowy, gdzie również sie pomiescicie bez problemu to w czym problem.

Przeciez nie bedziesz spedzal w tym pokoju calego Bożego dnia chyba <hmm>

Jak dzieci są wieksze 14-16 lat to przeciez tez mogą w pokoju obok spac bo i tak rabat jest dla dzieci do lat 12 ...

piotrekdomy
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: piotrekdomy » 20 sty 2017, 21:40

mardeco pisze::) auta za 50 koła a szczypiecie się o parę groszy :) żenada <brawo>
no tak...wszyscy posiadacze A8 to przeciez królowie nafty

Awatar użytkownika
CINEK
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: CINEK » 20 sty 2017, 21:45

piotrekdomy, jesli nie jestes w stanie odlozyc przez caly rok kilku stówek (pakując może jednoczesnie w A8 grube tysiące) to po prostu nie jedz, no. nikt Ci nie bedzie z tego powodu robił pretensji <bezradny>

Awatar użytkownika
Pepek
Super Klubowicz
Super Klubowicz
Moje auto: S8 D5
Rocznik: 1996
Silnik: V8 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Paliwo: Benzyna
Imię: Przemek

Post autor: Pepek » 20 sty 2017, 21:46

Jaki koszt za nocleg w swoim aucie pod bramą ewentualnie hotelowym parkingu? Bo rozumiecie, trzeba ciąć koszty... <bezradny>
Osiem garów, klima, wtrysk. Warto dla tej chwili żyć.
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
danishow
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: danishow » 20 sty 2017, 21:47

Na terenie Hotelu tylko opłata wpisowa plus ewentualne koszty wyżywienia, poza terenem hotelu opłata wpisowa plus zakupy w biedronce ;)
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez danishow, łącznie zmieniany 1 raz.

piotrekdomy
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: piotrekdomy » 20 sty 2017, 21:51

martin_rs4 pisze:piotrekdomy, jesli nie jestes w stanie odlozyc przez caly rok kilku stówek (pakując może jednoczesnie w A8 grube tysiące) to po prostu nie jedz, no. nikt Ci nie bedzie z tego powodu robił pretensji <bezradny>
a co to ma do rzeczy??? AMSTAFF chyba moze wyrazic jakąs opinie..
Ustaliliscie w 4-5 osob gdzie ma byc zlot i wszystkich ktorzy maja cos do powiedzenia uciszacie albo naskakujecie, a podobno miała byc jakas ankieta na team zlotu....chybya ze była i nie zauwazylem to przepraszam
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez piotrekdomy, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
mardeco
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: mardeco » 20 sty 2017, 21:51

Wróćmy proszę do tematu jeśli ktoś ma do czegoś problem zapraszam na pw bądz do założenia tematu <okok>
Witam wszelkie sprawy związane z forum proszę kierować na 790531108 z braku czasu niestety jestem dość. Mało aktywny na forum pozdrawiam

piotrekdomy
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: piotrekdomy » 20 sty 2017, 21:56

A co z ankieta??? był taki pomysł chyba
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez piotrekdomy, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany

Wróć do „zlot ogólnopolski”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl