III OGÓLNOPOLSKI ZLOT AUDI A8 - OGÓLNA DYSKUSJA
-
- Forum Audi A8
no własnie, zlot to chyba powinno byc cos wiecej niż jacuzzi i kregle;pAMSTAFF pisze:W Ślesinie miałem domek i dwa niezależne pokoje w środku... są tu rodziny wielodzietne które nie chcą np. spać wszyscy "na sobie". Domki jednak mają pod tym względem swój urok. Ciekaw jestem jak frekwencja dopisze w tym roku w "luksusach".
ale to tylko moja opinia, nic nie narzucam i nie narzekam.
nie piszemy wielkimi literami
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez piotrekdomy, łącznie zmieniany 1 raz.
sluchajcie, nikogo do niczego nie zmuszamy. Kto bedyie chcial to przyjedzie, kto nie to nie...
tak dw. to dzwonilem nawet do tego osrodka na Kaszubach 3 razy i wyslalem dwa maile informacyjne odnosnie zlotu...mimo to do dzis dnia nie ma odezwu
nie podobaja sie luksusy to mozemy w Slesinie...tam nas chetnie przyjma
tak dw. to dzwonilem nawet do tego osrodka na Kaszubach 3 razy i wyslalem dwa maile informacyjne odnosnie zlotu...mimo to do dzis dnia nie ma odezwu
nie podobaja sie luksusy to mozemy w Slesinie...tam nas chetnie przyjma
przyjedz to sie przekonaszAMSTAFF pisze:Ciekaw jestem jak frekwencja dopisze w tym roku w "luksusach".
to nie jest zwykły napęd...to
Taki domek w Ślesinie to też byly większe dla mnie koszty... Nie wiedziałeś że takie były? Przecież zarówno w temacie II zlota jak i na stronie ośrodka było wszystko dokładnie napisane... zdjęcia domkow itd. Teraz też bym się liczył z kosztami ale takiej opcji tu nie ma. Nie ważne. Co do cen to pokoje są dwuosobowe i tyle! większe lub mniejsze.. ale dwójki i liczenie za te 2 osoby dodatkowe w takim pokoju nie powinno być w takich samych kwotach czyli po 140 zł za dobę jeśli nie posiadają w swojej ofercie pokoi 3 i 4 osobowych. Takie moje zdanie. Dostawka to dostawka i powinno być taniej. Jeśli chcemy jechać w cztery osoby to na cwaniaka można wziąść dwa materace dmuchane i się przewaletować w końcu to hotel i płacisz za pokój a ile osób tam będzie spało to nikogo nie powinno obchodzić.danishow pisze:A no to super miałeś, nawet nie wiedziałem że była taka opcja . Teraz jedziemy do hotelu więc by mieć dwa pomieszczenia musielibyśmy rezerwować pokoje typu Suite lub Apartament co przełożyłoby się na jeszcze większe kosztyAMSTAFF pisze:W Ślesinie miałem domek i dwa niezależne pokoje w środku
Adam jesli jedziesz w 4 dorosle osoby i dostaniecie 2 pokoje dwuosobowe lub jedziecie w 2 osoby dorosle i 2 dzieci i dostaniecie wiekszy pokoj 2 osobowy, gdzie również sie pomiescicie bez problemu to w czym problem.
Przeciez nie bedziesz spedzal w tym pokoju calego Bożego dnia chyba
Jak dzieci są wieksze 14-16 lat to przeciez tez mogą w pokoju obok spac bo i tak rabat jest dla dzieci do lat 12 ...
Przeciez nie bedziesz spedzal w tym pokoju calego Bożego dnia chyba
Jak dzieci są wieksze 14-16 lat to przeciez tez mogą w pokoju obok spac bo i tak rabat jest dla dzieci do lat 12 ...
to nie jest zwykły napęd...to
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
a co to ma do rzeczy??? AMSTAFF chyba moze wyrazic jakąs opinie..martin_rs4 pisze:piotrekdomy, jesli nie jestes w stanie odlozyc przez caly rok kilku stówek (pakując może jednoczesnie w A8 grube tysiące) to po prostu nie jedz, no. nikt Ci nie bedzie z tego powodu robił pretensji
Ustaliliscie w 4-5 osob gdzie ma byc zlot i wszystkich ktorzy maja cos do powiedzenia uciszacie albo naskakujecie, a podobno miała byc jakas ankieta na team zlotu....chybya ze była i nie zauwazylem to przepraszam
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez piotrekdomy, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Audi A8
A co z ankieta??? był taki pomysł chyba
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez piotrekdomy, łącznie zmieniany 1 raz.