![]() |
![]() |
![]() |
OC w górę
mi nie dali tylko dlatego że OC mam w innym towarzystwie, sprawdzałem w miejscowym PZU jak i na infolinii ,rok wcześniej miałem i nie było problemu ,chcąc przedłużyć to mnie olali ,powiedzieli że już niema takiej możliwości - c..j im w d..ęmartin_rs4 pisze:a dajajak chcialem caly pakiet to wywalili mi cene 2500 a jak zapytalem czy moge sam pakiet mini ac i ass full to nie bylo problemu
poza tym nie wiem czemu nie mieli by dawacprzeciez to ich kasa

Teraz mam ADAC + i nie widzę lepszej alternatywy

sluchaj ja w tamty roku w listopadzie ta umowe zawarlem to pewnie dlatego. A ty teraz w tym roku chcriales to ubezpieczenie ?
No ja nawet gdzies mam adac + karte jeszcze moja, ale nie wiem czy ja aktywowac czy nie jak w pl mieszkam, Wiesz w de czy nl to jest zuplenie inaczej a tu sie musisz o wszystko wyklucac
No ja nawet gdzies mam adac + karte jeszcze moja, ale nie wiem czy ja aktywowac czy nie jak w pl mieszkam, Wiesz w de czy nl to jest zuplenie inaczej a tu sie musisz o wszystko wyklucac

to nie jest zwykły napęd...to
ja chciałem w lipcu 2016 - chyba ze znowu zmienili.........martin_rs4 pisze:sluchaj ja w tamty roku w listopadzie ta umowe zawarlem to pewnie dlatego. A ty teraz w tym roku chcriales to ubezpieczenie ?
Co do ADAC + to niema znaczenia gdzie mieszkasz(adres zawsze możesz zmienić online)
ale jak już masz assistance to olać to

-
- Forum Audi A8
Ja zaplacilem ponad 1100 zl za OC w sierpniu, takze jak ktos placi 600 czy 700 to naprawde dobra cena, cena jest jednak zawsze troche zalezna od powiatu w ktorym sie mieszka, w trojmiescie jednak o wiele drozej niz na wioskach bo i ruch wiekszy i obwodnica itp, a w takiej czestochowie czy innej miescinie jednak prawdopodobienstwo wypadku mniejsze:)
piotrekdomy, to co mówisz ma sens jednak ich kwestionariusze są mało warte, np w rubryce przebiegu rocznego deklaruje zawsze do 5 tys choć jest inaczej, auto zarejestrowane w CT, a sporo lata po całej PL. Dobrze wiedziec że w mniejszych miejscowościach jest nieco tańsze OC i nie ma co sie spieszyć z przemeldowaniem.
Jeszcze jest ciekawa sprawa z opcją parkowania auta garaż/posesja/ulica , między ulica a garaz jest kilka stów różnicy w AC, ale jak dmuchną auto z pod marketu to TU i tak musi wypłacić, jednak mają troche zaufania do klientów przy deklaracjach
Czy wy tez macie wrażenie że taniej jest znaleźć ubezpieczenie na własną rekę niżeli przez agenta?
jordan233,
Ile płaciłeś i jakie TU?
Jeszcze jest ciekawa sprawa z opcją parkowania auta garaż/posesja/ulica , między ulica a garaz jest kilka stów różnicy w AC, ale jak dmuchną auto z pod marketu to TU i tak musi wypłacić, jednak mają troche zaufania do klientów przy deklaracjach

Czy wy tez macie wrażenie że taniej jest znaleźć ubezpieczenie na własną rekę niżeli przez agenta?
jordan233,
Ile płaciłeś i jakie TU?
W PZU bez problemu można wykupić mini AC + asistance w tym holowanie do 1000 km w całej Europie.
Ja zapłaciłem 1070 za takie coś i dlatego tak dużo bo nie mam zniżek w PZU i OC w innej firmie.
Można także ubezpieczyć przednią szybę do kwoty 2500 zł warunkiem jest nieuszkodzona szyba - są robione fotki przed zawarciem ubezpieczenia.
Ja zapłaciłem 1070 za takie coś i dlatego tak dużo bo nie mam zniżek w PZU i OC w innej firmie.
Można także ubezpieczyć przednią szybę do kwoty 2500 zł warunkiem jest nieuszkodzona szyba - są robione fotki przed zawarciem ubezpieczenia.
robsonik4 pisze:W PZU bez problemu można wykupić mini AC + asistance w tym holowanie do 1000 km w całej Europie.
no to się zmieniło