III OGÓLNOPOLSKI ZLOT AUDI A8 - OGÓLNA DYSKUSJA
Haha ja raczej nie będę potrzebowal...ale jedno wiem na pewno tym razem to Erni mnie będzie pilnować...eed pisze:Askenzz, niech Marcin z Ernim wezmą dużo 2KC
To jak Panowie? Pakiet powitalny wujek Jack z cola + pifka :DO
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez CINEK, łącznie zmieniany 1 raz.
to nie jest zwykły napęd...to
A ty braciak myślisz ze czemu w tym roku aż 4 dni zlotu? No jeden dzień musi być stricte pod mycie, naprawy, pogaduchy itp abyśmy w sobotę mogli na caly dzień wyjechac, juz wczesniej do tego przygotowanymi autami
[ Dodano: 2017-01-24, 15:06 ]
Dzieci 0-4 lata - GRATIS
Dzieci 5-8 lat - 50% RABATU
Dzieci 9-11 lat - 20% RABATU
12-latek liczony jak osoba dorosła
[ Dodano: 2017-01-24, 15:06 ]
Wojtek, jak prosiłeś, tak ustaliliśmy z hotelem i wygląda to następująco:Bugalon pisze: Powiedzcie mi jak to jest z dzieckiem ktore ma 4 lata. Jest jeszcze w gratisie czy juz nie ? Albo dajcie tam 0-4 gratis a od 5 w gore znizka
Dzieci 0-4 lata - GRATIS
Dzieci 5-8 lat - 50% RABATU
Dzieci 9-11 lat - 20% RABATU
12-latek liczony jak osoba dorosła
Rocznikowo czy zgodnie z datą urodzin?martin_rs4 pisze:12-latek liczony jak osoba dorosła
Pytam bo moja starsza córka urodziny ma dopiero w połowie października więc jeżeli z daty urodzin to załapie się jeszcze na małą zniżkę
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Jezeli nie ma skonczonych 12 lat to lapie sie jeszcze na rabat.
Rocznikowo bylo by bez sensu, jesli by np zlot byl w marcu a dziecko ma urodziny dopiero pod koniec roku.
[ Dodano: 2017-01-27, 08:19 ]
dla potwierdzenia:
dzieciom, których urodziny ( 5 - 9 - 12 ) przypadają po terminie zlotu, obowiązują ceny rabatowe jak w regulaminie.
Rocznikowo bylo by bez sensu, jesli by np zlot byl w marcu a dziecko ma urodziny dopiero pod koniec roku.
[ Dodano: 2017-01-27, 08:19 ]
dla potwierdzenia:
dzieciom, których urodziny ( 5 - 9 - 12 ) przypadają po terminie zlotu, obowiązują ceny rabatowe jak w regulaminie.
spoko spoko
Panowie byłem osobiście tutaj z naszymi kolegami i widziałem Hotel Tatra zdaje sie że tak się zwie
bajkowe otoczenia do okoła góry i piekne widoki , hotel bardzo duży oferujący wysoki standard kręgielnia, basen sauna itp tak ze nasze zony i dzieci nie beda musialy sie meczyc przy nas i naszych autach , standard o niebo wyzszy niz w nieszczesnym slesinie ogólnie pięknie i uroczo , robiliśmy jakieś ffotki póżniej się wstawi a te widoki..... masakra ja będę na pewno wraz z rodziną
Panowie byłem osobiście tutaj z naszymi kolegami i widziałem Hotel Tatra zdaje sie że tak się zwie
bajkowe otoczenia do okoła góry i piekne widoki , hotel bardzo duży oferujący wysoki standard kręgielnia, basen sauna itp tak ze nasze zony i dzieci nie beda musialy sie meczyc przy nas i naszych autach , standard o niebo wyzszy niz w nieszczesnym slesinie ogólnie pięknie i uroczo , robiliśmy jakieś ffotki póżniej się wstawi a te widoki..... masakra ja będę na pewno wraz z rodziną
bądź sobą, wariatów też lubią