[D2 FL ALL ] licznik od anglika - przeprogramowanie
I praktycznie tylko z poziomu auta. To najprostszy sposób na operowanie w eepromie w postaci niezakryptowanej.Piotr_Bocian pisze:Z tym Crypto to w sumie nie wiadomo jak trafisz. W Małyszach te Bosche to podobno Crypto już wszystkie, ale idzie je robić nawet z poziomu auta
Elektronika samochodowa Wrocław
Aktywna ochrona komponentu - pomoc w usuwaniu zdalnie.
Aktywna ochrona komponentu - pomoc w usuwaniu zdalnie.
-
- Forum Audi A8
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 2000
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Bartosz
Panowie sorry za odkop starego wątku. Macie namiar na kogoś kto ogarnie 2 liczniki do S8 D2 2000r. Mój licznik totalnie wypalone wyświetlacze, nawet FIS słąbo wygląda. Mam drugi licznik, tyle, że ma innym symbol. (Uszkodzony to 4d0919033bm , a drugi na podmianę - 4d0919033cb). Bujam się po różnych specach, to nie chcieli ich przelutować, kolejny stwierdził, że nie skopiuje jednego licznika "wsadu" do drugiego bo są różne modele.
Czy to prawda faktycznie ? Czy macie kogoś do polecenia kto może to ogarnąć ???
We wcześniejszych postach , było wspominane o kilku "fachowcach" ale namiarów brak
Czy to prawda faktycznie ? Czy macie kogoś do polecenia kto może to ogarnąć ???
We wcześniejszych postach , było wspominane o kilku "fachowcach" ale namiarów brak
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
W preFL z uszkodzona taśmą do nich zawiozłem https://naprawalicznikow.pl/kontakt/ (wprawdzie, nowa była wadliwa, ale wymienili zaraz na drugi dzień na nową), zapytaj, może Twój tez zrobią
Black Cars Matters