Użytkuję ów moduł już od ponad roku, jestem zadowolony i mogę z czystym sumieniem polecić innymdice111 pisze:3 - moduł DRL na 30% lub 50% mocy na drogowe H7

![]() |
![]() |
![]() |
Ori kanadyjskie bez ściemnienia. Żarówki w miarę nowe i świeciły... jak przeciwmgłowe... Nie jakoś mocno ale powiedziałbym normalnie.Damias pisze:Mi się zaczęli po roku nagle czepiać że z dziennymi świecą się też postojowki. Pewnie można nie sciemniac przeciwmgielnych ale ważne żeby nie świeciły sie postojowki. A Ty drago miałeś sciemnione przeciwmgielne że się przyczepili czy ori kodowanie kanadyjskie?
Panie... a oni w rewanżu również mogą się zapytać o znajomość przepisów...drago_o pisze:Jeśli czepiali się świateł postojowych to trzeba było zapytać ich o znajomość przepisów. A te wyraźnie mówią, że w autach wyprodukowanych przed 2009 rokiem mogą się palić światła dzienne razem z pozycyjnymi. Wynika to z tego, że właśnie przed 2009 rokiem obowiązywały w Polsce przepisy nakazujące taką właśnie ich pracę.
To oczywisteFOSS pisze:A światła przeciwgmielne to przeciwmgielne i w myśl przepisów nie mogą być traktowane jako dzienne