![]() |
![]() |
![]() |
[D2 99 3.7PB/LPG ] zegarek analogowy 4h0919204 prośba do W
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
- koziolek
- Super Klubowicz
-
- Super Klubowicz
- karhu
- Forum Audi A8
Dekor się nie sprawdzi ponieważ kratki nadmuchu nie są całkowicie płaskie - patrz pierwsze moje zdjecie z boku zegarka.
Drewna chyba nie wygnę tak jak plastiku modelarskiego pod wpływem ciepła - tak własnie wymodelowałem
Niestety zdobyć okleinę identyczną jest niemożliwe
Dlatego zrobiłem zdjęcie fragmentu mojego drewna i dałem fachowcowi co drukuje takie grafiki min. na kubki koszulki itp. powiedział ze wydrukuje mi na specjalnym papierze . To jest jedyny sposób .
Co do wmontowania zegarka w kratkę ja tego jakoś nie widzę
szczególnie ze bedzie jednak widać bok zegarka który wchodzi w gląb kratki zarowno od strony pasazera jak i kierowcy - nie duzo a jednak
musiał bym "zbudować" dodatkowo jakąs okrąglą obudowę przynajmniej okolo 2 cm. glęboką żeby to jakoś schludnie i oryginalnie wyglądało i ciekawe na jaki kolor to pomalować chyba jedynie kratki zeby się nie odrózniało zbytnio?
Drewna chyba nie wygnę tak jak plastiku modelarskiego pod wpływem ciepła - tak własnie wymodelowałem
Niestety zdobyć okleinę identyczną jest niemożliwe
Dlatego zrobiłem zdjęcie fragmentu mojego drewna i dałem fachowcowi co drukuje takie grafiki min. na kubki koszulki itp. powiedział ze wydrukuje mi na specjalnym papierze . To jest jedyny sposób .
Co do wmontowania zegarka w kratkę ja tego jakoś nie widzę
szczególnie ze bedzie jednak widać bok zegarka który wchodzi w gląb kratki zarowno od strony pasazera jak i kierowcy - nie duzo a jednak
musiał bym "zbudować" dodatkowo jakąs okrąglą obudowę przynajmniej okolo 2 cm. glęboką żeby to jakoś schludnie i oryginalnie wyglądało i ciekawe na jaki kolor to pomalować chyba jedynie kratki zeby się nie odrózniało zbytnio?
- danishow
- Super Klubowicz