[D2 99 4.2PB ] Silnik a moc
Potrzebujesz od kogoś sterownik od (no i wlasnie pytanie z którym ten ARU jest porównywalny: z AQF czy AUW, bo różnią się np. sondami. W ogloszeniu jest rok 99 wiec raczej AQF) oraz dobrego elektrotechnika który ci ogarnie przlozenie wsadu....
Ciekawe bo w oglozzeniu jest napisane 310KM
Ciekawe bo w oglozzeniu jest napisane 310KM
to nie jest zwykły napęd...to
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Wtedy też łatwiej ukraść twoje auto
Życie jest zbyt krótkie by jeździć dieslem
https://www.youtube.com/watch?v=61vgHeGrZ9M
https://www.youtube.com/watch?v=61vgHeGrZ9M
popatrz na statystyki ile się kradnie A8... prawie w ogóle.... poza tym te auta (mówimy o D2) to staruszki, podobające się danej grupie osób i złodzieje w tym nie "gustują"j3drek pisze:Wtedy też łatwiej ukraść twoje auto
poza tym jak Adrian pisze....to archaiczne zabezpieczenie dla zdolnego złodzieja to żadne zabezpieczenie
kiedyś w DE oglądałem reportaż jak chłopaczek w niecałe 5 min. wkradł się najnowszej BMW 5, wtedy rzekomo nie do ukradnięcia.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Panowie w sobotę kupiłem to autko, stan techniczny bardzo dobry zawieszenie, skrzynia, silnik ( nie licząc wiskozy działającej od startu ) to ogień Według byłego właściciela auto miało podnoszona moc w Niemczech ale nie na ciesze się nią długo bo wczoraj się dowiedziałem że z początkiem wakacji będę musiał szukać nowej pracy naiwny myślałem że wskoczę na czas nieokreślony, ogólnie to masakra... Musze to przetrawić ale możliwe że autko będzie na sprzedaż.
Ostatnio zmieniony 15 lip 2017, 16:17 przez D0l0R, łącznie zmieniany 1 raz.
D0l0R, kurde masakra. Jeśli to dobre auto to nie sprzedawaj, zostaw a prace znajdziesz zawsze
wiesz jaka jest różnica między czasem określonym a nieokreślonym??? tylko okres wypowiedzenia nic więcej
to i tak dobrze że wiesz, że do wakacji masz czas na znalezienie nowej pracy.
A jak powiedz mi ten silnik i moc auta? jedzie to w ogóle?
wiesz jaka jest różnica między czasem określonym a nieokreślonym??? tylko okres wypowiedzenia nic więcej
to i tak dobrze że wiesz, że do wakacji masz czas na znalezienie nowej pracy.
A jak powiedz mi ten silnik i moc auta? jedzie to w ogóle?