w odpowiedzi ogólnie na to wszystko :
na początku dzięki wielkie FOSS, że tak ślicznie opisałeś to tutaj na forum.
Ogólnie faktycznie zabrałem auto, z tego względu, że nie wiedząc do końca za co zapłaciłem 400 zł i słysząc, że za kolejne 800 zł można ustawić rozrząd i wtedy diagnozować wolałem zabrać auto i ucieć stamtąd..
Odnośnie skrzyni to nie wiem czy wiesz ale błędem nie sypało a to, że wpadła w tryb awaryjny to musiałeś mieć mega szczęście, ponieważ działo się to tak raz na 1 msc, jak nie dłużej
Sprawia ze skrzynią załątwioną, gdyż ostatnimi czasy tryb awaryjny pojawiał się co raz częściej..
temat tutaj : jak widać koszt 1600 zł z wymianą oleju. Skrzynia na dzień dzisiejszy bez zarzutu. Wieć dalsze sugestie na temat złomowanie itp raczej lecą w siną dal..
http://www.a8team.pl/d3-04-42mpi-lpg-bl ... t22696.htm
raftor,
Nie martwcie się tak bardzo

Silnik niestety dopiero trafi na próbę olejową.. i dalej będziemy ustalać to tylko i wyłącznie z Markiem z pruszcza

Pierwszy kontakt z Markiem i przyznam szczerze zrobił na mnie wrażenie nt. wiedzy i mimo, że jeste mechanikiem i w ten sposób zarabia na siebie to na siłe mnie do siebie nie ciagnął...
Mam nadzieję, że 25 min rozmową z nim nie przeszkodziłem za bardzo

Do zobaczenia na zlocie !! A wszyscy Ci co myślą, że auto trup pokaże w Zakopanem !
A teraz lecę bo dzień imprezowy czas zacząć !
Pozdrawiam.