Po 8 godzinach walki z samymi kierunkami temat jest zakończony

Kierunkowskazy w lusterkach
Teraz kolejny etap ,adaptacja czujników Side Assist do zderzaka oraz ACC, na wrześniowy zlot powinno być gotowe

![]() |
![]() |
![]() |
danishow pisze:W weekend przejechałem kilkaset kilometrów A6 4G z ACC i tym Lane Assist i powiem szczerze, że mnie to nieźle wkurzało. Przy spokojnej jeździe w sumie fajna sprawa ale jak chcesz trochę poszaleć to może być nawet niebezpiecznie.
Przy prędkości ponad 200, wjeżdżając w zakręt zdarzy się że go lekko zetniemy, asystent poprawia tor jazdy ruchem kierownicy ...my stawiamy opór ale gdy asystent odpuszcza wychodzi z tego niezłe machnięcie furą co może się źle skończyć.
Dziwne jest, że nie mogłem wyłączyć tego cholerstwa a jedynie ograniczyć do minimum działanie.
Zdecydowanie WOLĘ swoje D2
w PL ?????drago_o pisze:Ja widziałem jedna taka prefl już raz na fullu z ostatniego liftamoim zdaniem auto idealne jako że ten grill jest dla mnie najpiękniejszy
![]()
Miał to co ty + lane, b&o, rse, 3g, podstopnice, lusterka z tyłu, lodówkę i 4 fotele full elektrykia w miejscu faxu miał Xboxa
muszę przejrzeć forumdrago_o pisze:Nawet był kiedyś tu na forum tak z pół roku temu ale się nie udzielał i chyba tu nie zagląda jużnicka nie pamiętam
Ja mam plan rozbudowy ale bardzo długoterminowy
A ja chyba znam tego kolegę... ale nicka też nie pamiętamdrago_o pisze:Nawet był kiedyś tu na forum tak z pół roku temu ale się nie udzielał i chyba tu nie zagląda jużnicka nie pamiętam
![]()
FOSS pisze:A ja chyba znam tego kolegę... ale nicka też nie pamiętamdrago_o pisze:Nawet był kiedyś tu na forum tak z pół roku temu ale się nie udzielał i chyba tu nie zagląda jużnicka nie pamiętam
![]()
![]()
Jakiś czas temu było u mnie takie preFL bo kolega chciał podpytać o jakieś tematy elektroniczne ale powiem szczerze, że jak zobaczyłem co ma tam w tym preFL napchane to zacząłem się zastanawiać kto od kogo ma się tutaj uczyć i kto kogo o drogę pytać