jak bym tego nie robił to bym nie mówił , zresztą za twoją poradaFOSS pisze:Weź..... robiłeś to kiedyś z ziemi bez podnoszenia auta i bez ściągania koła?
Opisujesz to tak jakby to było smarknięcie nosem.
ogólnie naprawdę można to zrobić ...
no pomoć może co niektórym byłaby potrzebna jeśli w chwili stresu nie wezma nie właczą trybu podnośnika i będą zdejmować kolo..
ogólnie ten kluczyk po to właśnie jest w zasobniku żeby z niego skorzystać o ile się wie o tym ze on służy do demontażu silniczka i luzowania tłoczka ..
ktoś to wymyślił i w sumie całkiem dobrze mała rzecz a cieszy
nie każdy ma asistance jak np. ja czy być może i ty ale prawie każdy z nas bynajmniej powinien mieć w schowku ten kluczyk
o ile nie popelni się gafy i nie zaciągnie recznego na światłach to gasząc auto na parkingu jeżeli sam będzie sprawdzał samochod klocki to może być kłopot .... wtedy kluczyk się przyda .... wyjątkiem jest glebowóz jak u ciebie jeżeli nie ma się extremum obniżonego auta to jak kto ma brzuszek jak ja to włącze tryb lift i naprawdę da się rady znam to z własnej autopsji
ps ja kufa miałem pod Actionem na belrick taką przygodę tam jest tak ze miejsca parkingowego jak na lekarstwo i nie miałem zamiaru szukać właścicieli innych samochodów