[3CITY] SPOT 10.08 godz.17 ul. Grunwaldzka 262 Gdańsk
Kolega glinka, z Morąga .. więc godzina nie może być zbyt późna!
Ja już dałam swoją propozycję! Ostatni weekend miesiąca, a co do godziny i czy to ma być sobota czy niedziela to możemy wspólnie ustalić!
Ja już dałam swoją propozycję! Ostatni weekend miesiąca, a co do godziny i czy to ma być sobota czy niedziela to możemy wspólnie ustalić!
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2009, 15:09 przez marta, łącznie zmieniany 1 raz.
KALENDARZ
http://kalender-365.de/kalendarz.php
Czyli wypada na
:arrow: 26-27.09
Więc ustalmy.
Moim zdaniem
:arrow: sobota wieczór , m lepiej psuje niż niedziela wieczór
A godzina może być jak dla mnie
:arrow: 19-ta :mrgreen:
http://kalender-365.de/kalendarz.php
Czyli wypada na
:arrow: 26-27.09
Więc ustalmy.
Moim zdaniem
:arrow: sobota wieczór , m lepiej psuje niż niedziela wieczór
A godzina może być jak dla mnie
:arrow: 19-ta :mrgreen:
no pewnie ze tak,4 pazdziernika :lol: ,good to mamy juz date ustalona-a jak reszta szanownego grona.....
Parking na Westerplatte nie jest zly ;-) ale moze jakies bardziej publiczne miejsce....niech inni tez sobie popatrza na nasze cudenka,,, :shock:
[ Dodano: 2009-09-06, 20:05 ]
...zreszta mi to bez roznicy a by tylko serce mocniej bilo... :-P
Parking na Westerplatte nie jest zly ;-) ale moze jakies bardziej publiczne miejsce....niech inni tez sobie popatrza na nasze cudenka,,, :shock:
[ Dodano: 2009-09-06, 20:05 ]
...zreszta mi to bez roznicy a by tylko serce mocniej bilo... :-P
slicznotka
Hejka. Jak dla mnie miejscówka może być... ogólnie do Gdyni mam bliżej ;-) ale to żaden problem :-D Kurcze tylko nie wiem czy się wyrobię w tym terminie, zresztą ostatni weekend września też za bardzo mi nie pasuje :-( Mam zaplanowaną trasę pod koniec września - Austria, Słowenia i może Chorwacja, także nie wiem kiedy wrócę ale postaram się pojawić :-D Jak wszyscy wiemy A ósemki to szybkie autka także jest możliwe że się wyrobię hehe. Jeśli jednak się nie wyrobię to zjawię się na następnym spotkanku na 100%.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Audi A8 4.2 (AQF) FL quattro tiptronic
Ciężko dogodzić każdemu Jak dla mnie to nie musimy się jakoś spieszyć, może byc drugi weekend września! Ważne byśmy sie poznali w jak największym gronie!
Dobrze, by każdy chętny z was się wypowiedział czy pasuje mu 13 października - niedziela?
Pozdrawiam
Dobrze, by każdy chętny z was się wypowiedział czy pasuje mu 13 października - niedziela?
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 09 wrz 2009, 10:55 przez marta, łącznie zmieniany 1 raz.